Założyłem ten temat ponieważ Jagex dość nieopatrznie postąpili tworząc tą grę. Problem polega na tym, że koło obraca się w takim samym tempie dla wszystkich ^^ Poniżej przedstawiam wam screen, który ukazuje w którym momencie trzeba kliknąć, aby dostać rare drop. PRZETESTOWANE DZISIAJ PRZEZE MNIE. Byłem 2 razy jakiś milimetr koło rare. Kwestia refleksu
Screen ukazuje chwilę z filmiku w którym gościówa klika na przycisk. Jeżeli wolicie sami sprawdzić to nie ma problemu. Oto link(0:30):
bo to fail jest... ogolnie jak na razie z obserwacji wynika po wcisnieciu guzika kolo toczy sie przez 60% (ropka wersja) nagrod lub 160% (moja wersja).
Jak wygrac rare idk... bo za kazdym razem jestem o 1 kratke obok od rare. Za kazdym razem jak ma sie juz zatrzymac na rare to od razu przeskakuje na next
Problem tkwi w tym, że większość zagląda na ikonki nagród podczas losowania, zamiast popatrzeć na kręcące się koło ze wskaźnikiem. Na nim wyraźnie widać, dlaczego tak trudno trafić rare przedmioty. Pola te są znacznie mniejsze.
Co do sposobów: olać to! Ja mam takie lagi, że i tak nie wypróbuje waszych metod. Naciskam kiedy popadnie. Co prawda jeszcze, ani jednego rare nie wylosowałem, ale 2 razy o jedno okienko mi przeskoczyło. Gl all...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum