Thieving to bardzo prosty skill. Nie trzeba tutaj się specjalnie rozpisywać. Podchodzisz do NPC, który ma opcję "Pickpocket", gdy klikasz prawym na niego. Jeśli masz 1 thiev to polecam ci kilknać na ten skill i wyświetli ci się nazwa "ludka" którego możesz okradać. W twoim przypadku pewnie będzie to Man czy też Woman (3 level) blisko Lumbridge Castle. Nie jestem pewien więc najpierw sprawdź kilkając w skill.
W Ardougne (czy jakoś tak) na rynku jest dużo stoisk. Sprawdź oczywiście od jakich poziomów (w sensie czy spełniasz wymagania). Okradaj te stoiska, tylko nie daj się przyłapać. Są tam Strażnicy, którzy są akurat łatwi. Oprócz nich są jeszcze Rycerze Ardougne - jeśli nia masz pancerza, to na twoim poziomie mogą trochę przyłoić (nie są to duże obrażenia, ale po co tracić hp i ewentualnie marnować jedzenie). Od chyba 38 poziomu Kradzieży możesz okradać Mistrzów Rolnictwa w Draynor Village. Weź trochę jedzenia i okradaj - wyrzucaj wszystkie nasiona oprócz Ranarr seed (2,588gp), Snapdragon seed (39,979gp), Torstol seed (239,317gp) i Watermelon Seed (1,314gp). Jeśli masz wykupione Członkostwo (members) to zrób zadania: Buyers and Cellars oraz The Feud. Po ukończeniu tego pierwszego będziesz miał dostęp do Gildii Złodziei. Mam nadzieję, że pomogłem. Powodzenia!
ja do 70 trenowalem tak- Do 5lvl pickopcketowanie "man" potem do 25" tea stall w varrock" troche monotonne ale dosc szybko idzie. Potem pickpocket al-kharid warriory do 38 od 38 lvl master farmer w draynor i chyba tez jest w adrougne tak do 50-55 zalezy czy Ci sie znudzi b. szybko czy nie. Potem w thieving guild pickopcket i blackjack. W miedzy czasie najlepiej jak najszybciej zrob sobie questa "buyers and cellars"- daje troche thieving xp i dostep do thiev guildi. I mozesz zrobic tez np. biohazard tez daje sporo thieving expa i jest dosc latwy. Mysle ze taki sposob trenowania jest dobry ;s.
Brissen
Combat: 126
Profesja: Wojownik
Nick: Sir Brissen
Members: tak
Wysłany: 2012-06-26, 11:46
Teired5 napisał/a:
Weź trochę jedzenia i okradaj - wyrzucaj wszystkie nasiona oprócz Ranarr seed (2,588gp), Snapdragon seed (39,979gp),
Te seedy wyrzuca nam napewno co do Torstola nie jestem pewien.
Tak do tematu polecam ci wbijać do 30-40 lvl na ludkach a potem ić i wbijaj do Piramidy Plunder naprawde tam jest bardzo dobry exp.
Jak nie ma kasy, to nawet Rannary są w porządku, a o Snapdragon'ach nie wspomnę... 1 Torstol seed kosztuje 240.5k gp, więc wyrzuca się go chyba tylko przez pomyłkę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum