Hej! Ostatnio pytałem się o Between a Rock i mówiliście, zeby sobie sprawić daggera p++. Niestety wymaga on questa Lost City. Myślicie, ze dam radę powalić tego duszka? Mój magic to 49 (i własnie magią chcę go powalić). Dam radę?
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2012-04-05, 10:34
Wikia:
Cytat:
At the safe spot you can spot trap her and attack her while quickly running back to safe spot to avoid damage and she will barely hit you. The Tree Spirit is susceptible to magic, and even at lower magic levels, fire strike will often hit 80, making magic an easy route to defeating the spirit
Czyli powinieneś dać radę safespotując tego ducha najlepszym czarem fire (podatny na magię, a najbardziej na fire) jakim możesz.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-04-08, 12:02
Jeśli mam być szczery to ten duszek jest beznadziejnie łatwy, więc przy twoich statystykach nie masz po co się go obawiać W ostateczności weź tablet z teleportem na wypadek szybkiej ewakuacji i po kłopocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum