Wysłany: 2015-12-21, 00:39 Chcialem Wrócic a tu pusto
Jak zawsze w okresie swiat chcialem sobie pograć w RSa Wbijam na forum ktore bardzo lubie a tu pusto sa jeszcze jakies aktywne myszki ktore przygarnęłyby starego gracza ? dajcie jakiegos tsa na pw albo piszcie tutaj
Wcześniej Oskar był liderem w naszym klanie, ale potem poszedł do jakichś zagranicznych i wzajemnie masują sobie pindolki do czasów na Vorago xD
Miałem swój powód żeby to zrobić. Po za tym w Nexicanach zawsze znajdę team na większość bossów. A co do vorago ostatnio byłem na nim około pół roku temu a tak na poważnie farmiłem rago już nie pamiętam kiedy (2013/14 chyba).
Barti108 napisał/a:
Ten uczuć, gdy Oskar przyszedł tu jako 70-levelowy noob w 2009 jak miałeś stokilkunasty cmb, a teraz jest herosem polskiego RSa. ;_;
Widzisz co uzależnienie robi z ludźmi? ;_;
Cycu39 napisał/a:
tez przyszedłem w 2009 ale gra mi się znudziła ^^ Smutno sie robi jak kiedys serwery były okupowane po 1000 graczy a teraz po 100 :D
To prawda, ale gra jednak powinna się rozwijać i powiem szczerze, że na ten moment wygląda nieźle. Też tęsknię za dawnymi czasami
Wcześniej Oskar był liderem w naszym klanie, ale potem poszedł do jakichś zagranicznych i wzajemnie masują sobie pindolki do czasów na Vorago xD
Miałem swój powód żeby to zrobić. Po za tym w Nexicanach zawsze znajdę team na większość bossów. A co do vorago ostatnio byłem na nim około pół roku temu a tak na poważnie farmiłem rago już nie pamiętam kiedy (2013/14 chyba).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum