ma25
Combat: 60
Profesja: Wojownik
Nick: pure mycu
Members: nie
Wysłany: 2012-09-15, 20:29 kasa
wiem że gdzieś to napisałem no ale nie znalazłem jak łatwo zdobyć dużo kasy ale nie że iść na smoka z 120 lvl albo stać czekać aż się coś pojawi a potem to wsiąść... tylko np zabijać jakiegoś potwora czekać aż da jakiś przedmiot który dużo kosztuje i jest na mój lvl jak ktoś nie wie moich statystyk to łatwo użyć swift kit mój brat tego używać i proszę o odpowiedz
Całe GWD (God Wars Dungeon) jest pełne bossów. Możesz spróbować się przejść na bandosa, zama, sarke czy armadyla.
Możesz pozabijać trochę chaos dwarfów w chaos battlefield.
Corporeal beast (tutaj nie polecam solo) jeśli masz quest summers end.
A tak ogólnie jest od groma przeróżnych stwórzeń/bossów w rs które dropią bardzo wartościowe przedmioty. Problemem może jednak być to że do zabijania niektórych wymaga zrobienia questa, inne są zapchane ludźmi, jeszcze inne ciężko się zabija i trzeba iść w dużą ilość osób. Popatrz na wikie. http://runescape.wikia.com/wiki/Strongest_monster Masz tutaj tabelkę z bossami. Kliknij w tego który cię interesuje, sprawdź jego combat/max hit itd, dokonaj selekcji które mógłbyś zabijać i powodzenia.
Jednak patrząc na twoje skille raczej żadnego bossa nie pobijesz. Jak już to dwarfy dla dragon pickaxe'a(12m?) bądź jakieś taskowe potworki które wyrzucają również wartościowe itemki.
ma25
Wysłany: 2012-09-15, 23:16
dzięki o taką odpowiedz mi chodziło tylko tera się skapnąć gdzie jest chaos battlefield bo nigdy o tym nie wiedziałam i ewentualnie przejdę się z bratem jak się zgodzi
Jak czegoś nie wiesz to zawsze wpisuj w wikie. Będziesz miał wszystkie informacje o danym miejscu między innymi jak się tam dostać, jakie questy trzeba zrobić żeby tam wejść, co tam się znajduje itd.
ma25
Wysłany: 2012-09-15, 23:46
tak ale wcześniej nie znałem rune wiki a teraz jeszcze nawet nie znam angielskiego więc mam szcześcię że mam brat bo zawsze mi może powiedzieć jak dojść gdzie do jest albo jak to sprawdzić i wiele innych spraw...
Z 60 combat nie masz dużo możliwości. Nawet Green Dragons wydają się być trudne na tym poziomie, co dopiero GWD, Corp, chaos battlefield.
Na PvM za wcześnie. Możesz robić urny, na których zarobisz ponad 500k/h tylko, że potrzebny crafting lvl wysoki.
Możesz łapać grewalle (ale wymagaja wysokiego hunter także) i zarabiać do 2m/h.
Możesz kupować crystal key half (jedno i drugie) i je łączyć. Później sprzedawaj.
Możesz kupować rune items za 200 gp mniej niż cena normalna i sprzedawać 500gp drożej (rune chainbody, rune sicmitiar, 2h, legs, body)
Łączenie herbs z vial of water
Robienie desek (mahogany są najlepsze do robienia, później teak i na końcu oak)
A skoro napisałeś temat w Treasure Trails to możesz bić gobliny (będziesz dostawał Clue Scroll (easy) ) i je rób. Nie są trudne, a może wypaść nawet kilka milionów
Jest tak dużo sposób na zarobek, że można je liczyć w setkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum