Szukam ludzi do chodzenia na bossy oczywiscie w celach zarobkowych ;d Preferuje slabsze bossy np. graador ze wzgelu na moje slabe skille i eq. Chetni odzywac sie na forum lub w grze . Nick Malurez
Combat widzę 131, a jak tam z Prayer, Herb ird.? Masz maxed melee ?
Tak ogólnie to ci powiem, że na bossy chodzimy jakoś tak randomowo dlatego też polecam ci od czasu do czasu wbijać na nasze CC: "Pogromcy ciemnosci" i i popytać ludzi to może ktoś by poszedł Wielu z nas gra w różnych godzinach dlatego ciężko byłoby ustalać. Tak by było chyba najlepiej
własnie problem w tym ,ze nie mam kasy na herb ani na pray dlatego chce chodzic na bossy typu graador ktore jakos mega ciezkie nie sa a 12m mozna wygarnac ;d tak mam maxed melee ;p (pray 70 mage 99 summ 70 herb 50 0.o )
Ja mogę się wybrać z tobą. Już niedługo weekend więc jak coś to zapraszam jutro na rs w godzinach 15:00-22:00 to się przejdziemy Tylko pod jednym warunkiem...jak coś dropnie to wbijasz herb, albo prayer :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum