Postanowiłem popisać czasem co i jak dzieje się z moją nowa postacią. Zacznę od początku. Grałem w RS jakieś 7 lat temu i to w taki sposób... no lifa trochę nocki itd. Przez dłuższy czas nie grałem praktycznie z nic, od roku pogrywałem w odmianę Tibii (wiem, wiem) ale jakoś mnie to znudziło i naszła mnie myśl, żeby zobaczyć, czy moja dawna postać w RS czyli Piaskun jeszcze istnieje. Niestety już jej nie ma ale postanowiłem zacząć od początku. Wiele się zmieniło ale generalnie grę ogarniam. Jak o jest w zwyczaju większość graczy stawiało sobie (przynajmniej kiedyś) różne cele w grze. Zrobiłem sobie podobnie, żeby lepiej mi się grało. Po pierwsze nigdy nie będę member bo szkoda mi pieniędzy na gry. Na dzień dobry wbijam wszystkie skille na poziom 30 i kiedy osiągnę cel będę dodawał kolejne 10lvl a w późniejszej fazie 5lvl po to, żeby skille szły równo, a nie że np. cook mam 99 a smith 50. Na pewno nie zamierzam być no lifem jak kiedyś, gram jak mam ochotę. Zarejestrowałem się tutaj bo kiedyś należałem do tego klanu i było mi tutaj dobrze w porównaniu do innych (np. armia polska) ale to już przeszłość i to daleka. Może kiedyś zostanę członkiem jak się podszkolę, nie wiem co będzie kiedyś. Chciałbym podziękować wszystkim, którzy odpowiadają na moje pewnie banalne pytania - dziękuję. Poniżej podzięlę się moimi "osiągnięciami:
W chwili obecnej robię do 30 poziomu Mining i Smithing. Co proponujecie następnie wbijać? Żeby się ładnie łączyło? Tak sobie pomyślałem, że może combat na krowach i przy okazji pozbieram kości na Prayer i cowhide na Crafting?
Po pierwsze nigdy nie będę member bo szkoda mi pieniędzy na gry.
Ojjj błąd Moim zdaniem powinniśmy wydawać pieniądze na to co nas uszczęśliwia. Niektórzy na dziwki, niektórzy na fajki (pewnie połowa polaków :S) a niektórzy na grę Jak wolisz, ale members to tylko 25 zeta na miech, a poza tym jakbyś zagrał kiedyś na membie to albo byś już tylko na nim grał, albo w ogóle (wyjątek to barti ale on ma małego ^^)
kermitzaba napisał/a:
Może kiedyś zostanę członkiem jak się podszkolę, nie wiem co będzie kiedyś.
Członkiem możesz zostać w każdej chwili ponieważ obecnie pc jest klanem 100% community nie zobowiązującym gracza do niczego. Po prostu znajdujesz Skicka w grze, prosisz o dodatnie i masz rangę w klanie
kermitzaba napisał/a:
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy odpowiadają na moje pewnie banalne pytania - dziękuję.
Nie ma problemu, postaram się często wchodzić na p ciemnosci fc i pomóc
kermitzaba napisał/a:
W chwili obecnej robię do 30 poziomu Mining i Smithing. Co proponujecie następnie wbijać? Żeby się ładnie łączyło? Tak sobie pomyślałem, że może combat na krowach i przy okazji pozbieram kości na Prayer i cowhide na Crafting?
Przypomniał mi się w tym momencie ten oldschool :D Po pierwsze na Youtube masz milion guidów (poradników) dotyczących bicia potworów, przez zarabianie pieniędzy skończywszy na wbijaniu skilli
Tak więc wpisujesz tylko "99 smithing guide f2p" i wyskoczy ci z 5 filmików. Wybierz najlepiej najnowszy i ogarnij go sobie
Postaci nie ma nawet w rankingu highscores więc po prostu usunęli na fc siedzę cały czas, dzisiaj do 20.30 jutro 10-20 choć nie gram ciągiem - pracuje. Dziękuję za porady
Postaci nie ma nawet w rankingu highscores więc po prostu usunęli
Jagex to skąpe parówy ponieważ od chyba pół roku hiscores jest tylko dla membersów. Żeby to sprawdzić wpisz sobie dowolną postać, którą zobaczysz w grze (na f2p światach) i zobaczysz, że na hiscores go nie będzie
Postaci nie ma nawet w rankingu highscores więc po prostu usunęli
Jagex to skąpe parówy ponieważ od chyba pół roku hiscores jest tylko dla membersów. Żeby to sprawdzić wpisz sobie dowolną postać, którą zobaczysz w grze (na f2p światach) i zobaczysz, że na hiscores go nie będzie
Faktycznie! Udało mi się, zalogować na starej postaci hehehe Tylko w loginie wpisywałem Piaskun a w grze jest nick Kermit_Zabaa i nie wiem dlaczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum