Dość sporo szukałem na forum jakiś informacji na ten temat, ale nie znalazłem ani jednej, która by mnie satysfakcjonowała:D
Chodzi o to, że powolutku zbieram dung tookeny i chciałbym niebawem je w coś zainwestować. Myślałem nad chaotic rapierami (main i off-hand) jednak czy używając ich widać dużą różnicę w hitach w porównaniu z np. Godswordami? Bo 300k tokenów to trochę sporo i zanim coś kupię chciałbym wiedzieć czy naprawdę opłaca się je teraz kupować.
Jak to jest teraz z tymi weaponami, liczy się szybkość danej broni gdy używamy abilites czy nie?
Tak ogóle to na co najlepiej wydać tookeny?
Myślałem też nad tym niedawno dodanym "charming impem" czy jakoś tak, jednak nie wiem czy aż tak bardzo zależy mi na dużym summoningu. Może po prostu nie do końca znam jego możliwości, bo do tej pory używałem jedynie Beast of Burdens i nie miałem okazji używać summonów jako machin do zabijania;d
Ale jeżeli są jakieś summony godne uwagi to proszę o ich nazwy to sobie coś poczytam o nich:) Tylko bez przesady z wymaganym na nie lvlem;d
Bo 300k tokenów to trochę sporo i zanim coś kupię chciałbym wiedzieć czy naprawdę opłaca się je teraz kupować.
2 Chaotici będą dużo lepsze od godsworda Ale czy na tyle, żeby od razu w nie inwestować. Moim zdaniem warto.
Arthem napisał/a:
Jak to jest teraz z tymi weaponami, liczy się szybkość danej broni gdy używamy abilites czy nie?
Oczywiście. Szybkość jest naprawdę bardzo ważna.
Arthem napisał/a:
Tak ogóle to na co najlepiej wydać tookeny?
Musisz sobie postawić pytanie czy wolisz te chaotici czy tego impa. Szczerze powiedziawszy polecałbym ci taką opcję:
1. Kup chaotic maula (200k)
2. Kup impa (100k? jeśli się nie mylę)
Wyszłoby tak samo jakbyś kupował 2 rapiery a tak naprawdę maul nie jest od nich dużo słabszy. Imp jest naprawdę cudowny. Dzięki niemu zrobiłem 96 sum Możesz go brać na każdego taska, na każdego bossa, wszędzie gdzie dropi charmy. Świetna rzecz.
Arthem napisał/a:
Ale jeżeli są jakieś summony godne uwagi to proszę o ich nazwy to sobie coś poczytam o nich:)
Ludzie najczęściej wbijają summoning, aby odblokować bunyipa(leczy cie), war tortoisa(trzyma dużo fooda, walczy), unicorna(leczy cię bardzo dużo) i pack yak'a (nosi ci pełno fooda i w dodatku jeszcze potrafi zbankować dany item)
Jest jeszcze Steel titan i iron titan ale one tylko walczą i obecnie nie są zbyt dobre.
Pozdrawiam
zaki951
Combat: 147
Nick: Drenus Mage
Members: tak
Wysłany: 2013-05-05, 22:15
Muszę się kiedyś zabrać za tego dunga ;p
A np. na 70-75lvl dunga to ile średnio dostaje się tookenów za przejście jednego floora na C6?
Pytam, bo bym sobie oszacował ile by mi ewentualnie zajęło zebranie tookenów na impa i jakiegoś chaotica:D
Arthem
Nick: Arthem
Members: tak
Wysłany: 2013-05-07, 01:19
Dzięki za pomoc;d
[ Dodano: |7 Maj 2013|, o 22:23 ]
A tak dla pewności to szybkość danej broni polega na tym, że abilites nam się szybciej ładują, tak? Bo w sumie nigdy uwagi nie zwróciłem ;dd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum