Fumski
Combat: 200
Profesja: Quest Master
Nick: Fumski
Members: tak
Wysłany: 2013-08-22, 16:20 Odwołanie od bana RS3
Jestem nowy i to mój pierwszy temat, potrzebuje porady od osób mających większą wprawę ode mnie. A więc mam następujący problem, gram w rs od 2006 roku, miałem małą przerwę przez 5 lat bo konto które założyłem w 2006 mi z hakowali, takie czasy. Po tylu latach (w 2012) wróciłem do gry w rs, zacząłem kupować co miesiąc p2p i no lifić, wbiłem 9 skili 99, lecz pewnego dnia moją radość zniszczył pewien ban, macroing minor (24h) stwierdziłem że to pomyłka jakaś związana z wyjściem RS3 więc olałem to, tydzień później dostałem następnego bana tym razem (48h), stwierdziłem że to już przesada ale nie za bardzo wiem co robić w takim przypadku wiec znów to olałem ale moją uwagę przykuło odjęcie w każdym skilu 1 lvl, wiadomo zdenerwowałem się, ale jak pisałem nie wiem co robić, pisałem apelacje co jest grane ale nie odpowiadają. Wkurzony że muszę wbijać znów 500k exp w każdym skilu co miałem 99 zacząłem od fm, wbiłem go w 4-5h (od 18 do 23) postać zostawiłem w GE, wchodzę rano a tu ban za zawsze? Nie używałem botów lub czegoś podobnego. Nie wiem czy to jakieś dowody ale za każdym razem gdy wbiłem jakiś skill na 99 robiłem zrzut ekranu (okienka czatu), co mi poradzicie, prosze o konkretną poradę bo przez ten rok sporo się napracowałem żeby wbić tyle skili na 99. Dodam jeszcze że brakuje mi 5 questów do Quest cape co też nie jest lada wyzwaniem.
Używasz przeglądarki czy clienta? Jeśli tak to jaka nazwa przeglądarki i skąd pobrałeś clienta? Jesteś pewien że w tle nie miałeś jakiegoś dziwnego programu? Jeszcze nigdy nie słyszałem czegoś takiego i wydaje się to naprawdę mało prawdopodobne, ale jeśli mówisz prawdę to powinieneś dać radę. Może ktoś u nas na TS pomoże ci napisać konkretny apel w tej sprawie.
Wiem, że jakiegoś typu bany nie da się apelować i nie jestem pewien czy aby macro się do tego nie zalicza
Fumski
Wysłany: 2013-08-22, 18:21
Czasem na przeglądarce a czasem klient pobrany z oficjalnej strony, przeglądarka to chrome. Co do bana też słyszałem że majora nie da się apelować lecz musi być na to jakiś sposób. Jak pisałem mam te zrzuty ekranu na komputerze, może to coś da lecz mam duże wątpliwości co do tego że to pomoże, naprawdę szkoda mi tego czasu jak i pieniędzy które w to władowałem.
Jeżeli to co mówisz to prawda (a zważając na to że Jagex rzadko się myli co do botingu to raczej nie) w co ciężko uwierzyć to masz naprawdę duży problem. Jeśli jesteś niewinny to walcz do końca, pokazuj screeny, rozmawiaj, apeluj itd. Jeśli bociłeś to nawet nie próbuj niczego odzyskiwać bo na 101% utraciłeś już konto.
Mimo wszystko życzę ci powodzenia i jak coś się uda to daj znać
Fumski
Wysłany: 2013-08-23, 01:43
No tak warto lecz jak? Co do konta to na stronie się zalogować mogę, jest nazwa konta i title normalnie razem z obrazkiem mojej postaci. Tylko nie ma skili w hiscores.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum