Jeżeli ktoś byłby tak miły i pozaznaczał mi co wyrzucić z banku. Mam straszny syf a nie wiem co może być potrzebne/przydatne, czy z questów a co zwykłymi śmieciami. Z góry dzięki. To screen banku
Jezu Chryste najukochańszy... jaki rozpiździaj x_x
Generalnie to zależy od Ciebie. Zacznij od klikania na wszystko prawym i exemine. Wyświetli się cena itemku albo nie. Jeżeli nie oznacza to że itemkiem nie da się handlować. Zostaw takie w banku na razie. Tam gdzie wyświetli się jakaś cena sprzedaj albo wyrzuć (widzę że masz naprawdę wiele śmieci nieprzydatnych które możesz spokojnie wywalić). Zaznaczać nie ma sensu bo ja bym np. wywalił jakieś 99%. To ty znasz swoją postać i Ty wiesz co Ci powinno być potrzebne a co nie. Jak wyczyścisz bank z itemków które nie są Ci potrzebne a są możliwe do kupienia to możesz wkleić nowe screeny to może coś powybieram jeszcze, ale w takim bałaganie jaki masz obecnie w banku nawet mi się nie chce Wybacz. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum