RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Questy...

fakia1 

Combat: 65
Profesja: Skiller
Nick: karolinka92
Members: nie
Wysłany: 2015-03-03, 16:36   Questy...

Halo to znowu ja .. Mój problem - Questy... mianowicie .. chodzi o kilka Questów ..

1. Rune mysteries : problem z duchem .. jak bije te zjawe to ona do mnie nie podchodzi .. rlg nie pomaga.. 3x próbowałem po 10 minut bicia - nic.
2. Pirate's Treasure : Problem z wyjęciem wina ... zapakowałem banany do skrzynki i wino .. wracam i nie moge go wyjac wychodza tylko banany 10minut prawie caly plecam bananow .. wróciłem do port i na wyspe i chcialem wsadzić na nowo ale się nie da..
3. Shield of Araw : Problem z rozdzieleniem tych stron ... zrobilem 2 konto na 2 innych kompach daje "Trade" on daje 1 i ja 1 akcept i same się stakują na obu kontach ... HELP !

Wszystkie questy zrobione tylko z tymi 3 mam problem ..
Tutaj się wzoruje i robie z nim all Questy ... https://www.youtube.com/watch?v=63O38sbcWIw
Prosze o pomoc !

/Rudy

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Members: tak
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2015-03-03, 18:21   

Jeżeli robisz wszystko tak jak na filmikach i coś nie trybi to najprawdopodobniej o czymś zapomniałeś lub autor filmiku zapomniał więc dodał np. notkę w adnotacjach, które mogłeś wyłączyć. Jako, że kompletnie nie pamiętam tych questów to mogę Ci tylko doradzić sprawdzenie innych poradników tych samych questów od innych youtuberów.

fakia1 napisał/a:
2. Pirate's Treasure : Problem z wyjęciem wina ... zapakowałem banany do skrzynki i wino .. wracam i nie moge go wyjac wychodza tylko banany 10minut prawie caly plecam bananow .. wróciłem do port i na wyspe i chcialem wsadzić na nowo ale się nie da..

Jesteś pewien że w dobrej kolejności umieściłeś banany i wino w skrzynce?

fakia1 napisał/a:
3. Shield of Araw : Problem z rozdzieleniem tych stron ... zrobilem 2 konto na 2 innych kompach daje "Trade" on daje 1 i ja 1 akcept i same się stakują na obu kontach ... HELP !

Jesteś pewien, że jedna postać jest w pierwszym gangu a kolejna w drugim? Gang nie może być ten sam więc pewnie dlatego stakują Ci się połówki.

Jeżeli mimo to dalej masz problem to przepisz albo zrób screeny najnowszych wpisów w Twoim quest logu tych questów i wtedy będę wiedział jak Ci pomóc ;)

fakia1 

Combat: 65
Profesja: Skiller
Nick: karolinka92
Members: nie
Wysłany: 2015-03-03, 21:37   

1. Pamiętam, że dobrze.. ale jak mogę zresetować Questa :o ? Bo inaczej się nie da.. ;/
2. Jak to w innym gangu ;o ? Jak zrobić żeby on był w gangu innym .. ;/ znowu musze na nowo postać robić ;o ;/ ?

/Rudy

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Members: tak
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2015-03-04, 17:18   

1. Nie można zresetować questa. Jego progres zatrzymał się na pewnym wydarzeniu, które zostało określone w Twoim quest logu. Tylko jeśli przeczytam ostatni wpis będę mógł coś spróbować pomoc. Na ten moment mogę tylko poradzić, żebyś zrobił wszystko od początku i dokładnie i użył do tego innego poradnika bo może poprzedni jest stary.

2. W tym queście są dwa gangi. Podczas robienia questa wybierasz sobie do jakiego chcesz należeć. Musisz znaleźć osobę, która podczas questa wybrała ten drugi gang i z nią wymienić się połówką. Nie wiem czy musisz robić nowy account. Najprawdopodobniej możesz po prostu zmienić gang idąc do jakiegoś npc'a questowego i poprosić go o to. Wtedy zrób dalej questa będąc w drugim gangu i na koniec wymień połówki.

Odpowiedz do tematu
Skocz do: