Z tego co Gurdzius ostatnio pisał jest jakieś polskie CC "Santa Shark". Zapewne tak znajdziesz pomoc aczkolwiek nikogo tam nie znam więc nie jestem Ci w stanie tego zapewnić. Gurdzius może wypowie się szerzej na ten temat
Ginniesz
Combat: 34
Profesja: Wojownik
Nick: Ginniesz
Members: nie
Wysłany: 2015-08-13, 17:41
Jeżeli chcesz to możesz zagrać wspólnie z ze mną w Oldschoola RS. Parę dni temu zacząłem(po dosyć długiej przerwiej) i póki co małymi krokami lecę do przodu. Jakieś wspomnienia z tą grą mam i w razie jakichkolwiek pytań mogę udzielić odpowiedzi. Lepiej by się grało we dwóch.. Jak coś to w grze nick Ginniesz
Jeśli masz ochotę popisać z innymi graczami, uzyskać pomoc, tjw napisał Oskar wejdź na cc "Santa Shark". A może masz ochotę bardziej się angażować? (Polski clanning, wary, itp?) - jeśli tak, zapraszam na Polandrs.webd.pl (sorki za link ale może pomóc ;d)
A no właśnie - na pewno nie ma jakiegoś sposobu na powiększenie ekwipunku?
Niezbyt mi się widzi teleportacja do kopalni rune essences , zebranie jakiś 15, bieg przez pół mapy do kapliczki (altar) a efekt to tylko kilkanaście runek i nieco skilla ;d
Nie można tego jakoś zwiększyć? Chociaż o kilka miejsc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum