Combat: 142
Profesja: Wojownik
Nick: tyru121
Members: nie
Wysłany: 2015-06-20, 14:10 Co mozna robic na f2p?
Po długim okresie przerwy od runescape wróciłem z kolegom do gry i nie mamy pojęcia co w nim robić. Prócz skillowania dunge i chodzenia ze starego przyzwyczajenia na demony nic nie przychodzi nam do głowy. Czy mógłby ktoś napisać co dodali ciekawego do runescape dla graczy f2p i co można robić dla lvli w przedziale od 70-90(100) ?
Pamiętaj, że youtube to Twój największy sprzymierzeniec. Jako, że jestem wieloletnim graczem P2P to ciężko mi powiedzieć co nowego wprowadzali dla darmowych graczy.
Panowie mimo wszystko zachęcam do płatnej gry. Odkąd wprowadzili Bondy nie trzeba łamać regulaminu gry, żeby zapłacić za membersa coinsami. Co prawda Bondy trochę podrożały i oscylują w okolicach 10 milionów GP. Mimo wszystko warto zarobić na F2P te 10, albo lepiej 20m (tak żeby było już na cały miesiąc). Obczajcie na YT jakieś najnowszej daty filmiki z money makingiem na F2P i w kilka dni już na pewno będziecie mieli wystarczająco żeby te bondy sobie kupić Na P2P jest masa sposobów zarobku, najlepsza jest oczywiście QBD (nawet i na waszym kombacie po ogarnięciu kilku poradników jak ją bić dacie spokojnie rade). Jak nie QBD to Frost dragony (85 dung). Są dziesiątki dobrych poradników, niektóre wymagają questy, skille, inne nie wymagają nic. Życzę miłej gry!
Wysłany: 2015-06-23, 15:01
Brakuje mi 4m do tego żeby kupić Bonda(co zajmie mi góra 2 dni) i nie wiem co mam robić, gdy będę miał tego memba. Jakieś propozycje co najlepiej robić lub co sprawie wielką frajdę :D?
To zależy od człowieka. Dla mnie np. jak kupiłem pierwszego membersa w życiu największą frajdę sprawiało robienie questów mimo to, że w większości ich nie rozumiałem (słaby angielski). Dla Ciebie może być cokolwiek. W RS jest bardzo dużo bosów i nie wszystkie są high level. Naprawdę popatrz w "Beast" tab'ie może znajdziesz interesującego Cię potworka. Możesz także poskilować np. slayer (tego nigdy nie lubiłem, ale znam masę osób co dzięki Slayerowi wymaksowało combat i dorobiło się dużo pieniążków). Przede wszystkim korzystaj w 100% z membersa nie zapominając przy tym o zarobieniu kolejnych 9m na kolejne 14 dni świetniej zabawy! Pozdrawiam
Wysłany: 2015-06-30, 11:52
A gdzie jest rozpiska tych wszystkich bossów?
I takie inne pytanie: Gdzie mogę pozarabiać na f2p? Chodzi o to z jakich potworków jest najlepszy loot tak porównując do mojego 83 lvl combat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum