Wysłany: 2015-12-22, 16:40 Brak możliwości sprzedaży w Grand Exange ...
Od wczoraj gram z bratem na oldshool runescape , po paru latach powrotu do gry chwila wbijania WC (zarobic troche na poczatek) ale nie moge sprzedać Oak logs ... o co chodzi wyskakuje mi jakis czerwony komunikat nad cena przedmiotu *małym dukiem* moze ktos wyjaśnić ?
ps. nie tylko z oak logs jest kilka innych ktorych takze sprzedac nie mozemy ...
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2015-12-22, 21:07
Wszystkie nowoutworzone konta f2p w OSRS obowiązuje 24-godzinna blokada handlu (mowa o 24h gry oczywiście). Może to ponoć usunąć zdobycie w tym czasie 7 czy tam 10 qp, ale niepotwierdzone info.
Ale dlaczego moge kilka itemków selać .. a co nie których np. nie ...
nie rozumiem ostatniego zdania ;o ? "Może to ponoć usunąć zdobycie w tym czasie 7 czy tam 10 qp, ale niepotwierdzone info." możesz mi wytłumaczyć ocb?
Ale dlaczego moge kilka itemków selać .. a co nie których np. nie ...
nie rozumiem ostatniego zdania ;o ? "Może to ponoć usunąć zdobycie w tym czasie 7 czy tam 10 qp, ale niepotwierdzone info." możesz mi wytłumaczyć ocb?
Robisz questy i jak masz kilka quest pointów, znoszą ci limit wcześniej. Questy są na pół godziny często.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum