Heh kiedys miałem na niego zacięcie ale teraz juz mi przeszło. Green Day & Linkin Park RULES!!!!
A jak słuchałem Polskiego Hip-Hopu to: WWO, czasami 3wymiar, Paktofonika.
A wy???
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-03-18, 21:09
no niektóre kawałki są nudne... ale większość opowiada o życiu i za to są fajne
a metal... hałas, hałas, hałas, hałas, hałas, hałas, hałas, hałas i jeszcze raz hałas
no niektóre kawałki są nudne... ale większość opowiada o życiu i za to są fajne
a metal... hałas
a co ty starym dziadkiem jestes ze odpowiada ci tylko uspokajajonca i relaksujonca muzyka klasyczna??
wlasnie to jest zaletom metalu :D pozatym nie opiera siem to tylko na hałasie bo najwienkszom role odgrywa tu wg mnie gitara i perkusja a jak siem kolo wyzdziera to przechodzi swojim glosem w dzwienki podobne do gitary elektrycznej
noh hh opowiada o zyciu tylko tym wymyslonym przez autora tekstow bo niewierze zeby kazdy z hiphopowcow urodzil siem w slumsie w biednej dzielnicy, byl polsierotom i musial sam pracowac na wyzywienie szesciorga rodzenstwa przez co stal siem takim twardzielem i zaczol nosic dresy i hiphopować
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-03-22, 17:51
Kuba510 napisał/a:
niewierze zeby kazdy z hiphopowcow urodzil siem w slumsie w biednej dzielnicy, byl polsierotom i musial sam pracowac na wyzywienie szesciorga rodzenstwa przez co stal siem takim twardzielem i zaczol nosic dresy i hiphopować
nie wszyscy tak mają... ściągnij sobie: Nagły Atak Spawacza - "aleja nr. 6 grób nr. 4"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum