kuba tychy
Nick: m ch s
Members: nie
Wysłany: 2008-03-21, 23:10 nie wiem gdzie te ryby
czesc niedawno gram w runescape i nie wiem gdzie można znaleźć tuny takie ryby które sie lowi harpunem po prostue nie wiem gdzie sie je lowi? jeżeli ktos może mi pomuc to bylo by super!!! a poza tym to tu można takie pytania wpisywać
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-03-22, 07:58
TYLKO na Karamji mozesz lowic: tuny lobki i swordfishe
oplaca sie tam wyjezdzac (moze lepiej wyplywac) bo pod wulkanem sa: deadly red spider(34) skeleton(22) lesser demon(82) lowisz se rybki gotujesz i idziesz walczyc
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-03-24, 21:21
Pay-fare z tą możliwościa jak ma misją dragon slayer.
Hehe a jaki masz lvl łowienia?
Jak jakiś poniżej 30 to ic na pustynie koło banku jest łowisko (weś tylko sieć xD) a i masz blisko do banku. Jak chcesz to ugotuj-kawałek dalej masz kuchenkę-da Ci xp do cookingu, a jak chcesz zarobić to surowe sprzedaj-zawsze są droższe niż ugotowane ;p
Jak nabijesz 20 lvl fisingu to kicaj do barbarzy?ców i łów na piórkach troty a potem salomonki.
Od 40 you can łowić loby...ale patsząc na odległość od banku itd to ćwiczyc opłaca się bardziej na salomonkach xD oczywiście jak jesteś f2p
jak czegoś nie wiesz to napisz
lub
zobacz na stronkach w necie
powodzenia i szybkiego expienia w fisingu...xD
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-03-25, 09:30
hmm świata nie zmienisz i tak prawie wszyscy wiedzą co to jest. i o co kaman..xD
Na polonistyke się wybierasz...hmmm
PS nie masz już jak nabijac sobie sostów xD tylko pouczać LOL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum