Witajcie! Zapraszamy wszystkich zaintersowanych na pierwszy wypad klanu PC na Clan Wars!
Szczegóły:
Data: 23 października (piątek)
World: 85 (F2P)
Godzina: 19:30
Miejsce Zbiórki: Bounty Hunter
CC: P Ciemnosci
Wymagane przedmioty: Jak najlepsze F2P, czyli full rune i rune scimitar.
Uwaga! Wypad jest nie tylko dla klanu, ale także dla innych osób z poza klanu.
Ostatnio zmieniony przez Barti108 2009-10-16, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2009-10-16, 21:48
nom szkoda bo chciałem skoczyc... niestety. pracuje co 2 tydzien na popoludnie czyli od 14 do 22 takze lipa jesli bede miec na rano to postaram sie pobawic z wami we wszystkim soboty rezerwuje dla mojej dziewczyny wiec zostaja niedziele
Paniszer
Combat: 123
Profesja: Wojownik
Nick: Imnot a tank
Wysłany: 2009-10-23, 01:24
Oo to ja wpadnę zobaczycie czy się nadaję do klanu =) od razu mam pytanko : czy trzeba mieć team cape (jeśli tak to jaką ). Poza tym czy będziemy siedzieć tylko na bH czy będziemy robić wjazdy na Gd? Jeśli można postaram się zabrać kilku znajomych.
Werenall
Nick: Werenaal
Oo to ja wpadnę zobaczycie czy się nadaję do klanu =) od razu mam pytanko : czy trzeba mieć team cape (jeśli tak to jaką ). Poza tym czy będziemy siedzieć tylko na bH czy będziemy robić wjazdy na Gd? Jeśli można postaram się zabrać kilku znajomych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum