Witajcie! Zapraszamy wszystkich zaintersowanych na drugi wypad klanu PC na Clan Wars!
Szczegóły:
Data: 31 października (sobota)
World: 85 (F2P)
Godzina: 19:00
Miejsce Zbiórki: Bounty Hunter
CC: P Ciemnosci
Wymagane przedmioty: Jak najlepsze F2P, czyli full rune i rune scimitar.
Uwaga! Wypad jest nie tylko dla klanu, ale także dla innych osób z poza klanu.
Nio nie wiem czy to i tak już nie jest konfliktowa data. Następny dzie? to 1 listopada, wiele osób najprawdopodobniej wyjeżdża, więc wcześniejsza godzina dzie? przed jest chyba oki. Zresztą to event proponowany przez Polacy4 on określa wszystko (datę, godzinę, miejsce, world). Zresztą ja mam do wyboru to lub dobranockę, potem mama już mi później nie pozwoli O ile faktycznie będę miał czas, żeby się pojawić.
Na początku były 3 osoby, lecz później nasza liczba wzrosła do 6 (w pewnym momencie 7).
Wogle się nie kleiło z początku (na dodatek miałem problemy z netem, tak samo jak LHX), ale później zaczęliśmy się "tłuc". Walczyliśmy na cw 3 walki z czego 2 wygraliśmy. Na koniec weszliśmy to White Portalu i tam się rozstałem z resztą grupy, ale event trwał dalej. Co oznacza, że trzeba czekać na opinie o dalszym losie wyprawy resztę członków.
PS Mogły przyjść was więcej to byśmy więcej powalczyli. :D
Werenall
Nick: Werenaal
Members: tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum