Rozmowa o wszystkim - Nasz Własny Słownik
Michalinho - 2006-11-05, 20:46 Temat postu: Nasz Własny Słownik No to tutaj będe wpisywał dziwne słowa wymyślone przez nas xD wraz z ich tłumaczeniem na polski xD i kto je wymyślił xD
UWAGA! Będą wypisywane tylko słówka z innych tematów! (i ewentualnie spambox'a)
W tym temacie należy tylko komentować dane słowa
Inaczej - warn xD
Lista:
cicik (michalinho) - takie coś fajnego xD
przekupka (polacy4) - rotfl to chyba sklep xD
kufaja (pawlos10) - czapka xD
pawlos10 - 2006-11-05, 20:48
lol spoko || a kufaja ? (czapka)
Michalinho - 2006-11-05, 20:49
pawlos10 napisał/a: | a kufaja ? (czapka) |
ooo zapomniałem.. już dopisuje xD
Polacy4 - 2006-11-05, 20:53
Michalinho napisał/a: | przekupka (polacy4) - rotfl to chyba sklep xD |
ale przekupka istnieje :D
Michalinho - 2006-11-05, 20:54
Polacy4 napisał/a: | Michalinho napisał/a: | przekupka (polacy4) - rotfl to chyba sklep xD |
ale przekupka istnieje :D |
ale chyba sie domyślasz z czym mi sie to kojarzy xD
Egoistka - 2006-11-09, 19:34
mi sie kojarzy z mocherem stojącym od 7 rano na ryneczku i drącym sie że dzisiaj promocja
red angel - 2006-11-10, 19:44
lol tylko ze cod zien promocja...
michal a co powiesz na wspolspacz??? (ang. flatemate)
Michalinho - 2006-11-11, 10:59
red angel napisał/a: | michal a co powiesz na wspolspacz??? (ang. flatemate) |
rotfl a co to znaczy ?
Dark Palady0 - 2006-11-11, 11:09
Egoistka napisał/a: | mi sie kojarzy z mocherem stojącym od 7 rano na ryneczku i drącym sie że dzisiaj promocja |
Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD
red angel - 2006-11-11, 15:21
Michalinho napisał/a: | red angel napisał/a: | michal a co powiesz na wspolspacz??? (ang. flatemate) |
rotfl a co to znaczy ? |
mial by wspollokator... ale zostal wspolspacz :D
red angel - 2006-11-11, 15:22
Dark Palady0 napisał/a: | Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD |
kotek ja widzialam jak babcia wiedziala ze nie dojdzie na czas do wolnego siedzenia to zarzucila przez pol autobusu torebka :D
Michalinho - 2006-11-11, 21:46
red angel napisał/a: | Dark Palady0 napisał/a: | Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD |
kotek ja widzialam jak babcia wiedziala ze nie dojdzie na czas do wolnego siedzenia to zarzucila przez pol autobusu torebka :D |
to są tak zwane babcie z kółka róża?cowego ^^
lub wierne słuchaczki radia maryja ^^
lub moherowe babcie ^^
od koloru do wyboru ;p
Dark Palady0 - 2006-11-12, 08:41
Mam kolejne cuoś:
Cytat: | [Dzisiaj 8:38] Kuba510: Dark, stary mi kabelek zabrał wiec rzadko wchodze na Rs, ale od czasu do czasu udaje mi sie go wyżulić, to se bede zaściągiwał i tłumaczył bez neta |
Wyżulić coś - Proszę autora posta o definicje :D
Egoistka - 2006-11-14, 18:49
Dark Palady0 napisał/a: | Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD |
ja ostatnio jechałam autobusem i weszło całe stado emerytek( bo obok przystanku jest ryneczek :D) najpierw zaczęły sie kłócić o miejsca a potem jedna babcia podawała nad głowami wszystkich przez cały autobus reklamówke z sałatą do swojej koleżanki,, bo tamta siedziała to niech potrzyma''
Dark Palady0 - 2006-11-14, 20:50
U mnie była dziś taka sytuacja, że jadę sobie rano, oczywiście spóźniony do szkoły, i przy placu zamkowym jak jechałem tramwajem (ścisk był jak cholera), przychodzi jedna babcia, staje przy drzwiach, wpycha się na siłę do środka mówiąc : ,,Niech was wszystkie diabli, ku**a, chybaście wszyscy poszaleli, żeby tak się pchać do tramwaju, a miejsca dla staruszek nie ma, co to za wychowanie wogóle jest, no jak tak można''
|
|
|