Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-11-11, 11:09
Egoistka napisał/a:
mi sie kojarzy z mocherem stojącym od 7 rano na ryneczku i drącym sie że dzisiaj promocja
Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak
Wysłany: 2006-11-11, 15:22
Dark Palady0 napisał/a:
Spoko... U mnie jak jakaś babcia w autobusie wypatrzyła miejsce na drugim ko?cu autobusu, to wzięła jedną kulę pod pache, a drugą torowała sobie drogę do miejsca... Nigdy w życiu nie widziałem żeby jakakolwiek babcia była tak szybka XD
kotek ja widzialam jak babcia wiedziala ze nie dojdzie na czas do wolnego siedzenia to zarzucila przez pol autobusu torebka :D
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-11-11, 21:46
red angel napisał/a:
Dark Palady0 napisał/a:
kotek ja widzialam jak babcia wiedziala ze nie dojdzie na czas do wolnego siedzenia to zarzucila przez pol autobusu torebka :D
to są tak zwane babcie z kółka róża?cowego ^^ lub wierne słuchaczki radia maryja ^^ lub moherowe babcie ^^
Wysłany: 2006-11-12, 08:41
Mam kolejne cuoś:
Cytat:
[Dzisiaj 8:38] Kuba510: Dark, stary mi kabelek zabrał wiec rzadko wchodze na Rs, ale od czasu do czasu udaje mi sie go wyżulić, to se bede zaściągiwał i tłumaczył bez neta
Nick: Nati 1300
Wiek: 33 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 286 Skąd: ?e znowu
Wysłany: 2006-11-14, 18:49
Dark Palady0 napisał/a:
ja ostatnio jechałam autobusem i weszło całe stado emerytek( bo obok przystanku jest ryneczek :D) najpierw zaczęły sie kłócić o miejsca a potem jedna babcia podawała nad głowami wszystkich przez cały autobus reklamówke z sałatą do swojej koleżanki,, bo tamta siedziała to niech potrzyma''
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
Wysłany: 2006-11-14, 20:50
U mnie była dziś taka sytuacja, że jadę sobie rano, oczywiście spóźniony do szkoły, i przy placu zamkowym jak jechałem tramwajem (ścisk był jak cholera), przychodzi jedna babcia, staje przy drzwiach, wpycha się na siłę do środka mówiąc : ,,Niech was wszystkie diabli, ku**a, chybaście wszyscy poszaleli, żeby tak się pchać do tramwaju, a miejsca dla staruszek nie ma, co to za wychowanie wogóle jest, no jak tak można''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum