To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - Dungeoneering Q&A

Skicek - 2010-04-20, 20:25
Temat postu: Dungeoneering Q&A
A wiec, jako ze jestesmy strona rekomendowana przez Jagex i to na poziomie rekomendacji Gold, ktory daje nam mozliwosci zadawania pytan do pracownikow Jagex. Zostalismy poproszeni (jak kazda strona na poziomie Gold i Platinium) o zadanie 10 pytan dotyczacych update'u Dungeoneering.

Jako ze nie jestesmy, prywatna strona tylko w pewien sposob reprezentujemy Polskie, wy jako gracze macie prawo tutaj do napisania pytan jakie chcielibyscie zadac pracownika Jagex odnosnie nowej umiejetnosci.

Prosze by pytania byly sensowne i jakos normalnie ulozone. Jesli bedzie za duzo to wybierzemy najciekawsze i takie ktore inni na swiecie mogli by nie zadac.

PS. Pytania zbieramy do czwartku do godziny 21:00 poniewaz do piatku musimy je dostarczyc Jagexowi.

Virtualdan - 2010-04-21, 01:36

Oki moje 3 pytanka wziął już LHX, jeśli nie pamięta mogę mu napisać jeszcze raz.
Kylos - 2010-04-21, 11:59

ja mam pytanie : Dlaczego niezbędne są tak wysokie poziomy lvli (mam na myśli np 101 rc)
i w jaki sposób mozemy wiedzieć ze mamy 101 lvl? czy na podstawie expa który posiadamy czy są odpowiednie do tego mikstury?

Jelsi troche lamersko brzmi mozecie poprawic byleby sens był ten sam

Skicek - 2010-04-21, 14:31

kylos bylo juz mowione w innym temacie ze do tego sa miksutry ktore naprawde o duzo podnosza twoj lvl dlatego takie sa wymagania.
Nikobelic - 2010-04-21, 15:07

dlaczego na f2p do otwarcia drzwi sa wymagane lvle 100+ skoro i tak nie mozna ich miec
Varadero - 2010-04-21, 16:53

Czy Dungeoneering będzie wymagany do jakiś nowych questów?

Czy będą jakieś aktualizacje tego skilla?

Jak głupie pytania to... :-)

Cycu39 - 2010-04-21, 18:21

inaczej sformułuje to pytanie ;p,,Czy Dungeoneering będzie wymagany do jakiś nowych questów?,,

Czy będą jakieś misje z bohaterami będącymi na placu gdzie mieści się Dungeoneering??
Czy rzeczy za tokeny będzie można kupić na Ge??
Czy gracze f2p będą mogli założyć skill cape Dungeoneering??
Czy 1 gracz który zdobędzie najwyższy poziom tej umiejętności dostanie jakaś nagrodę??

Mam nadzieje ze pytania są ciekawe ;] ;]

Dodam nowe ;p

Dlaczego ta umiejętność nie jest do 99lv??

jeszcze 1
Czemu są 2 skill cape ??

Nikobelic - 2010-04-21, 18:34

Cycu39 napisał/a:
Czy gracze f2p będą mogli założyć skill cape Dungeoneering??
Czy 1 gracz który zdobędzie najwyższy poziom tej umiejętności dostanie jakaś nagrodę??

1 na pewo nie jagex już się kilka razy wypowiadał
2 tez na pewno nie, w innych skillach #1 nic nie dostawał, oprócz gratulacji od jagexu

Skicek - 2010-04-21, 19:33

kupic nie mozna ani sprzedac chodzi o przedmioty za tokien
gracznie nie beda mogli nosic skill cape tak samo jak innych umiejetnosci na f2p
nie dostanie zadnej nagrody oprocz tego ze bedzie w hiscores na 1 miejscu ;)

1 i ostatnie pytanie czyli czy beda misje i dlaczego nie jest do 99 tylko 120 sa ciekawe ale wydawalo mi sie ze gdzies byly juz odpowiedzi na to musze poszukac na forum rs

Cycu39 - 2010-04-22, 13:14

;]
W miejscu gdzie jest Dungeoneering jest wiele ruin i pustego miejsca by będą tam również jakieś sklepy albo inne rzeczy?

Skicek - 2010-04-22, 13:31

jednak nie znalazlem odpowiedzi dlaczego jest 120lvl byla tylko odpowiedz czy inne umiejetnosci tez zostana podniesione do 120lvl i odpowiedz brzmi ze niemaja takich planow
Krz Ys3 - 2010-04-28, 14:04

dlaczego na f2p dung sa roomy ktore by otworzyc trzeba miec membersa co jest paradoksem i czy to sie zmieni

czy beda jakies nowe nagrody za dung bo obecne sa troche ubogie a w dpodatku jest ich mało. na 98 lvli do zdobycia raptem ok. 20 nagród... chyba coś nie tak?

czy pojawi sie opcja w szukaniu party "nie przyjmuj zaproszen ponizej x floorsa" albo widełki "przyjkmuj x-y"

czy maja zamiar rozbudowac ten skill? np. party w wieksza ilosc osob, przy np. 2 bossach w jednym roomie na najwyzszych floorsach

narazie tyle

Nikobelic - 2010-04-28, 14:10

Krz Ys3 napisał/a:
czy beda jakies nowe nagrody za dung bo obecne sa troche ubogie a w dpodatku jest ich mało. na 98 lvli do zdobycia raptem ok. 20 nagród... chyba coś nie tak?

tu można mieć 120 lvl ;)

Skicek - 2010-04-28, 14:12

Krz Ys3, spozniles sie pytania byly do piatku i zosaly juz wyslane teraz czekamy tylko na odpowiedz... i arty tylko dla gold site...
Krz Ys3 - 2010-04-28, 14:27

a jest gdzies lista wyslanych pytan?