A wiec, jako ze jestesmy strona rekomendowana przez Jagex i to na poziomie rekomendacji Gold, ktory daje nam mozliwosci zadawania pytan do pracownikow Jagex. Zostalismy poproszeni (jak kazda strona na poziomie Gold i Platinium) o zadanie 10 pytan dotyczacych update'u Dungeoneering.
Jako ze nie jestesmy, prywatna strona tylko w pewien sposob reprezentujemy Polskie, wy jako gracze macie prawo tutaj do napisania pytan jakie chcielibyscie zadac pracownika Jagex odnosnie nowej umiejetnosci.
Prosze by pytania byly sensowne i jakos normalnie ulozone. Jesli bedzie za duzo to wybierzemy najciekawsze i takie ktore inni na swiecie mogli by nie zadac.
PS. Pytania zbieramy do czwartku do godziny 21:00 poniewaz do piatku musimy je dostarczyc Jagexowi.
ja mam pytanie : Dlaczego niezbędne są tak wysokie poziomy lvli (mam na myśli np 101 rc)
i w jaki sposób mozemy wiedzieć ze mamy 101 lvl? czy na podstawie expa który posiadamy czy są odpowiednie do tego mikstury?
Jelsi troche lamersko brzmi mozecie poprawic byleby sens był ten sam
inaczej sformułuje to pytanie ;p,,Czy Dungeoneering będzie wymagany do jakiś nowych questów?,,
Czy będą jakieś misje z bohaterami będącymi na placu gdzie mieści się Dungeoneering??
Czy rzeczy za tokeny będzie można kupić na Ge??
Czy gracze f2p będą mogli założyć skill cape Dungeoneering??
Czy 1 gracz który zdobędzie najwyższy poziom tej umiejętności dostanie jakaś nagrodę??
kupic nie mozna ani sprzedac chodzi o przedmioty za tokien
gracznie nie beda mogli nosic skill cape tak samo jak innych umiejetnosci na f2p
nie dostanie zadnej nagrody oprocz tego ze bedzie w hiscores na 1 miejscu
1 i ostatnie pytanie czyli czy beda misje i dlaczego nie jest do 99 tylko 120 sa ciekawe ale wydawalo mi sie ze gdzies byly juz odpowiedzi na to musze poszukac na forum rs
jednak nie znalazlem odpowiedzi dlaczego jest 120lvl byla tylko odpowiedz czy inne umiejetnosci tez zostana podniesione do 120lvl i odpowiedz brzmi ze niemaja takich planow
dlaczego na f2p dung sa roomy ktore by otworzyc trzeba miec membersa co jest paradoksem i czy to sie zmieni
czy beda jakies nowe nagrody za dung bo obecne sa troche ubogie a w dpodatku jest ich mało. na 98 lvli do zdobycia raptem ok. 20 nagród... chyba coś nie tak?
czy pojawi sie opcja w szukaniu party "nie przyjmuj zaproszen ponizej x floorsa" albo widełki "przyjkmuj x-y"
czy maja zamiar rozbudowac ten skill? np. party w wieksza ilosc osob, przy np. 2 bossach w jednym roomie na najwyzszych floorsach
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2010-04-28, 14:10
Krz Ys3 napisał/a:
czy beda jakies nowe nagrody za dung bo obecne sa troche ubogie a w dpodatku jest ich mało. na 98 lvli do zdobycia raptem ok. 20 nagród... chyba coś nie tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum