To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Pytanie

Ashr Ishii - 2010-05-22, 12:51
Temat postu: Pytanie
Jeśli dropnę albo zniszczę jakiś item z random eventu (np. lederhosen hat), to jest on potem dostępny u Diango?
Skicek - 2010-05-22, 12:53

random eventy nie pojawiaja sie u dinga... je mozna zdobyc ponownie u krawcowej w varrock jesli masz odpowiednia ilosc punktow z random eventow :P troche to pozmieniali wiec dokladnie nie wiem jak dziala :P
Ashr Ishii - 2010-05-22, 13:09

Do bani. Bo to oznacza, że jak mam np. Frog Mask, to żeby ją odzyskać, musi mi się ponownie trafić The Frog Princess. A to jest jeden z rzadszych randomów.. Więc pozostaje mi zawalać itemami miejsca w banku :/
Skicek - 2010-05-22, 13:12

no niestety... mozesz kupic sobie p2p na miesiac pobudowac dom i tam schowac :P
Nikobelic - 2010-05-23, 14:13

Ashr Ishii napisał/a:
Do bani. Bo to oznacza, że jak mam np. Frog Mask, to żeby ją odzyskać, musi mi się ponownie trafić The Frog Princess. A to jest jeden z rzadszych randomów.. Więc pozostaje mi zawalać itemami miejsca w banku

no nie całkiem, po wykonanym jakiegokolwiek eventa z nagród możesz wybrać sobie punkcik na ubranko (idk jak to się nazywało), nie jest powiedziane że żeby dostać frog maska musisz zrobić eventa frog princess, ja np. z landerhosena dostałem pkt. do ubranka zombie (potem sobie wybierasz jaką część dostaniesz)