Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-05-22, 12:53
random eventy nie pojawiaja sie u dinga... je mozna zdobyc ponownie u krawcowej w varrock jesli masz odpowiednia ilosc punktow z random eventow troche to pozmieniali wiec dokladnie nie wiem jak dziala
Do bani. Bo to oznacza, że jak mam np. Frog Mask, to żeby ją odzyskać, musi mi się ponownie trafić The Frog Princess. A to jest jeden z rzadszych randomów.. Więc pozostaje mi zawalać itemami miejsca w banku
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-05-23, 14:13
Ashr Ishii napisał/a:
Do bani. Bo to oznacza, że jak mam np. Frog Mask, to żeby ją odzyskać, musi mi się ponownie trafić The Frog Princess. A to jest jeden z rzadszych randomów.. Więc pozostaje mi zawalać itemami miejsca w banku
no nie całkiem, po wykonanym jakiegokolwiek eventa z nagród możesz wybrać sobie punkcik na ubranko (idk jak to się nazywało), nie jest powiedziane że żeby dostać frog maska musisz zrobić eventa frog princess, ja np. z landerhosena dostałem pkt. do ubranka zombie (potem sobie wybierasz jaką część dostaniesz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum