To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Umiejętności - dungeonering

adex777 - 2010-11-07, 15:10
Temat postu: dungeonering
Hej!

Mam takie małe pytanko... a dokładnie dwa i małą podpowiedź...

1. Mam 76lvl dunger i przeszedłem któryś raz już wszystkie poziomy od f1 do f35 i używałem przy tym przycisku "reset". Pytanie brzmi: Czy mogę grać ciągle f35 za który jest najwięcej xp i ciągle resetować ustawienia? Czy będę miał za to mniej xp? ( w porównaniu że przeję od f1 do f34 i za ten f35 dostanę wtedy więcej xp czy mniej?

2. Dinusie które pałętają się po lochach... czy za ich zabicie jest potem mniej xp? (jestem f2p graczem) z tego co wiem to są zarezerwowane dla membersów a dokładnie dla skillu hunting... Czy gdy zabiję dino, to będę miał mniej xp po ukończeniu poziomu?

3. Mała podpowiedź: dla tych którzy mają niski poziom crafting.
Gdy zabijecie bossa, a macie sporo kasy przy sobie... wróćcie do bady i zacznijcie robić 'proto bodies' dla łuczników a potem je sprzedawajcie i znów róbcie... gdy gra się samemu albo ma się shared xp off dostaje się 99xp crafting... mój poziom wynosi 67lvl crafting i wbijam na kolejny co kilka dni, bez męczarni i tracenia kasy w normalnym świecie runescape.

adex777

Klucznik - 2010-11-07, 15:15

1. jeżeli robisz floor jeden po drugim dojdziesz do ostatniego to masz wiecej exp za niego niż jak zrobisz od razu bez robienia od początku
2. Nie nie tracisz exp

adex777 - 2010-11-13, 12:22

jeszcze jedno pytanie....

Ostatnio usłyszalem, że jeśli robi się party z graczem który ma powyżej 90lvl (czyli minumum ma 91lvl) to na koniec rozgrywki jest o połowę mniej xp, ponieważ jagex wprowadził takie ograniczenie, aby membersi nie grali w światach f2p, ponieważ w f2p można szybciej nabić xp niż w p2p...

Czy to prawda? Proszę o konkretne informacje na ten temat.

Z góry dzięki

The Visas - 2010-11-13, 19:30

adex777 napisał/a:
jeszcze jedno pytanie....

Ostatnio usłyszalem, że jeśli robi się party z graczem który ma powyżej 90lvl (czyli minumum ma 91lvl) to na koniec rozgrywki jest o połowę mniej xp, ponieważ jagex wprowadził takie ograniczenie, aby membersi nie grali w światach f2p, ponieważ w f2p można szybciej nabić xp niż w p2p...

Czy to prawda? Proszę o konkretne informacje na ten temat.

Z góry dzięki

Czysty wymysł :D Gracz opłacający subskrypcje mam większe możliwości w świecie runescape a nie na odwrót. Płacisz - wymagasz