Mam takie małe pytanko... a dokładnie dwa i małą podpowiedź...
1. Mam 76lvl dunger i przeszedłem któryś raz już wszystkie poziomy od f1 do f35 i używałem przy tym przycisku "reset". Pytanie brzmi: Czy mogę grać ciągle f35 za który jest najwięcej xp i ciągle resetować ustawienia? Czy będę miał za to mniej xp? ( w porównaniu że przeję od f1 do f34 i za ten f35 dostanę wtedy więcej xp czy mniej?
2. Dinusie które pałętają się po lochach... czy za ich zabicie jest potem mniej xp? (jestem f2p graczem) z tego co wiem to są zarezerwowane dla membersów a dokładnie dla skillu hunting... Czy gdy zabiję dino, to będę miał mniej xp po ukończeniu poziomu?
3. Mała podpowiedź: dla tych którzy mają niski poziom crafting.
Gdy zabijecie bossa, a macie sporo kasy przy sobie... wróćcie do bady i zacznijcie robić 'proto bodies' dla łuczników a potem je sprzedawajcie i znów róbcie... gdy gra się samemu albo ma się shared xp off dostaje się 99xp crafting... mój poziom wynosi 67lvl crafting i wbijam na kolejny co kilka dni, bez męczarni i tracenia kasy w normalnym świecie runescape.
1. jeżeli robisz floor jeden po drugim dojdziesz do ostatniego to masz wiecej exp za niego niż jak zrobisz od razu bez robienia od początku
2. Nie nie tracisz exp
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Ostatnio usłyszalem, że jeśli robi się party z graczem który ma powyżej 90lvl (czyli minumum ma 91lvl) to na koniec rozgrywki jest o połowę mniej xp, ponieważ jagex wprowadził takie ograniczenie, aby membersi nie grali w światach f2p, ponieważ w f2p można szybciej nabić xp niż w p2p...
Czy to prawda? Proszę o konkretne informacje na ten temat.
Ostatnio usłyszalem, że jeśli robi się party z graczem który ma powyżej 90lvl (czyli minumum ma 91lvl) to na koniec rozgrywki jest o połowę mniej xp, ponieważ jagex wprowadził takie ograniczenie, aby membersi nie grali w światach f2p, ponieważ w f2p można szybciej nabić xp niż w p2p...
Czy to prawda? Proszę o konkretne informacje na ten temat.
Z góry dzięki
Czysty wymysł :D Gracz opłacający subskrypcje mam większe możliwości w świecie runescape a nie na odwrót. Płacisz - wymagasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum