Pytania - RuneScape Game Bar
Virtualdan - 2010-12-05, 22:30 Temat postu: RuneScape Game Bar Witam. Mam pewien problem.
Mój pasek nie wyświetla mi indywidualnych opcji dla graczy, nawet po zarejestrowaniu swojego game bar.
Wykonałem autoryzację już kilka razy. Wchodzę do gry odświeżam pasek i ciągle nic. Wciąż moim oczom ujawnia się ikonka o magicznym napisie "Click here for personalised updates", gdzie właśnie ów autoryzacje się wykonuje. Używam przeglądarki Mozilla Firefox.
Wie ktoś co jest nie tak? Jak mogę uzyskać dostęp do indywidualnych opcji paska?
Skicek - 2010-12-06, 00:23
niestety nie uzywam ff dlatego nie moge ci pomoc bo pod chroma jeszcze nie wydali game bara. Moze sproboj przeinstalowac go? albo nowsza wersje ff zainstaluj
Bucik6 - 2010-12-06, 14:42
Radzę ci od nowa zainstalować firefoxa, albo spróbować na operze. Ja mam ffa, i mi dobrze działa.
Vego - 2010-12-06, 14:59
Bucik6 napisał/a: | albo spróbować na operze. |
Albo o czymś nie wiem albo na operze jeszcze nie działa ...
Bucik6 - 2010-12-06, 20:35
Chodzi mi o tą drugą na której działa, zdaje mi się że to jest opera
Virtualdan - 2010-12-06, 22:07
Mam zainstalowaną nowszą wersję Game Bar. Próbowałem także przeinstalować. Zmiana przeglądarki nie wchodzi w rachubę. Zresztą i tak ją też już instalowałem 2 raz ze względu na ten pasek i wciąż nie działa. Chyba będę musiał żyć bez niego.
Defit - 2010-12-20, 23:06
Wyłącz tryb prywatny, włącz zapisywanie plików cookie.
W opcjach->prywatność ustaw, aby przeglądarka zapamiętywała historię.
Postaraj się wyłączyć wszystko, co może blokować zapisywanie ustawień przeglądarki(ew. danych strony).
|
|
|