Mój pasek nie wyświetla mi indywidualnych opcji dla graczy, nawet po zarejestrowaniu swojego game bar.
Wykonałem autoryzację już kilka razy. Wchodzę do gry odświeżam pasek i ciągle nic. Wciąż moim oczom ujawnia się ikonka o magicznym napisie "Click here for personalised updates", gdzie właśnie ów autoryzacje się wykonuje. Używam przeglądarki Mozilla Firefox.
Wie ktoś co jest nie tak? Jak mogę uzyskać dostęp do indywidualnych opcji paska?
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-12-06, 00:23
niestety nie uzywam ff dlatego nie moge ci pomoc bo pod chroma jeszcze nie wydali game bara. Moze sproboj przeinstalowac go? albo nowsza wersje ff zainstaluj
Mam zainstalowaną nowszą wersję Game Bar. Próbowałem także przeinstalować. Zmiana przeglądarki nie wchodzi w rachubę. Zresztą i tak ją też już instalowałem 2 raz ze względu na ten pasek i wciąż nie działa. Chyba będę musiał żyć bez niego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum