To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Quest'y - Wolf Whistle

Mistrzyni1 - 2012-02-22, 21:52
Temat postu: Wolf Whistle
Potrzebuje pomocy z tym questem robiłem wszystko tak jak w opisie oczywiście tym nowym 2012. Zaniosłem amulet scarletix, a ta mnie wyganiała, non stop, mówiąc coś że za dużo czasu to trawało... Więc usunołem ten amulet :O To był chyba błąd stoję teraz w miejscu, ponieważ nie wiem co mam robić. Jak mam zdobyć jeszcze raz amulet potrzebny do tego questa?? Proszę o pomoc
Skicek - 2012-02-23, 12:07

Co do amuletu to pewnie musisz spowrotem pojsc w gory odnalezc cialo Stiklkebrix i je przeszukac.
Jak bedziesz mial wszystkie wymagane przedmioty oraz pouch tego summona, to rozmawiasz Pikkupstix i wtedy idzesz do Saletricx

Mistrzyni1 - 2012-02-23, 12:27

Próbowałem to robić, nie ma ciała, a Pikkuptix już nie chce rozmawiać ze mną tylko mówi żebym udał się jak najszybciej do Scarletix więc idę a ona, że nie mam amuletu...
Da się to jakoś rozwiązać??

Skicek - 2012-02-23, 16:45

a masz juz gotowy pouch? wogole jakie itemy juz zdobyles do questu?
maorycy - 2012-02-23, 18:53

Zajrzyj do quest journal...
Mistrzyni1 - 2012-02-24, 10:23

Zdobyłem wszystko tylko przez pomyłkę zniszczyłem ten amulet i teraz nie wiem czy jest możliwość zacząć od nowa quest czy znaleźć jakoś te przedmioty?? Byłem tam gdzie wcześniej nszukałem ale nie ma :/
iOskar - 2012-02-24, 13:28

Ja miałem podobny problem tylko że w queście Dragon Slayer. Najlepiej zacząć wszystko od początku. Wtedy na pewno rozwiążesz ten problem i ukończysz quest.
Skicek - 2012-02-24, 16:17

wlasnie problem jest w tym ze nie wiadomo skad ten amulet trzeba wziac ponownie. Ale jak masz reszte przedmiotow to pojdz do Pikkupstix i porozmawiaj z nim, on powinien oddac ci amulet i wtedy uzyj obelisku by stworzyc pouch