Potrzebuje pomocy z tym questem robiłem wszystko tak jak w opisie oczywiście tym nowym 2012. Zaniosłem amulet scarletix, a ta mnie wyganiała, non stop, mówiąc coś że za dużo czasu to trawało... Więc usunołem ten amulet :O To był chyba błąd stoję teraz w miejscu, ponieważ nie wiem co mam robić. Jak mam zdobyć jeszcze raz amulet potrzebny do tego questa?? Proszę o pomoc
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2012-02-23, 12:07
Co do amuletu to pewnie musisz spowrotem pojsc w gory odnalezc cialo Stiklkebrix i je przeszukac.
Jak bedziesz mial wszystkie wymagane przedmioty oraz pouch tego summona, to rozmawiasz Pikkupstix i wtedy idzesz do Saletricx
Próbowałem to robić, nie ma ciała, a Pikkuptix już nie chce rozmawiać ze mną tylko mówi żebym udał się jak najszybciej do Scarletix więc idę a ona, że nie mam amuletu...
Da się to jakoś rozwiązać??
Zdobyłem wszystko tylko przez pomyłkę zniszczyłem ten amulet i teraz nie wiem czy jest możliwość zacząć od nowa quest czy znaleźć jakoś te przedmioty?? Byłem tam gdzie wcześniej nszukałem ale nie ma
Ja miałem podobny problem tylko że w queście Dragon Slayer. Najlepiej zacząć wszystko od początku. Wtedy na pewno rozwiążesz ten problem i ukończysz quest.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2012-02-24, 16:17
wlasnie problem jest w tym ze nie wiadomo skad ten amulet trzeba wziac ponownie. Ale jak masz reszte przedmiotow to pojdz do Pikkupstix i porozmawiaj z nim, on powinien oddac ci amulet i wtedy uzyj obelisku by stworzyc pouch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum