Pytania - Pytanie odnośnie bossów.
Scyther - 2013-03-30, 17:27 Temat postu: Pytanie odnośnie bossów. Witam,
Powróciłem do RSa po ponad rocznej przerwie, wiele się zmieniło ale już przez jakiś tydzień gram regularnie i w miarę nadrabiam zaległości.
Moje pytanie odnosi się do bossów w w teraźniejszym Rsie. Są takie na które moge bez problemu samemu polować i liczyć na jakiś ciekawy drop? Coś w stylu bossów na God Wars Dungeon. Mam 'prawie' max combat skille i chyba dostęp do większosci miejsc.
Nie chodzi mi tu o potwory typu frost dragony czy Grotwormy.
Pozdrawiam
Souler - 2013-03-30, 17:58
Pogadaj z Oskarem, a zabierze cię na Kalphite Kinga, Drygore to najdroższy sprzęt obecnie w grze.
iOskar - 2013-03-30, 19:36
Czy samemu to ciężko powiedzieć bo ostatnio jagex updatneli trochę gwd i nawet ja mam problemy żeby solować głupiego bandosa. Najlepiej chodzić w jakiejś grupie na wyżej wspomnianego kalphite kinga lub nexa. Jeśli jednak koniecznie chcesz bić coś solo to polecam armadyla albo saradomina w GWD. Na armadyla potrzebujesz ranged armoura, zaś na sarkę magic. Jeśli jesteś zainteresowany to podeślę ci kilka vidów z których sam korzystałem jak chciałem się wybrać solo
Jeśli jednak się zdecydujesz na team to będzie ci dużo łatwiej zarobić. Na forum spokojnie znajdziesz ludzi na bandosa itd.
|
|
|