Powróciłem do RSa po ponad rocznej przerwie, wiele się zmieniło ale już przez jakiś tydzień gram regularnie i w miarę nadrabiam zaległości.
Moje pytanie odnosi się do bossów w w teraźniejszym Rsie. Są takie na które moge bez problemu samemu polować i liczyć na jakiś ciekawy drop? Coś w stylu bossów na God Wars Dungeon. Mam 'prawie' max combat skille i chyba dostęp do większosci miejsc.
Nie chodzi mi tu o potwory typu frost dragony czy Grotwormy.
Czy samemu to ciężko powiedzieć bo ostatnio jagex updatneli trochę gwd i nawet ja mam problemy żeby solować głupiego bandosa. Najlepiej chodzić w jakiejś grupie na wyżej wspomnianego kalphite kinga lub nexa. Jeśli jednak koniecznie chcesz bić coś solo to polecam armadyla albo saradomina w GWD. Na armadyla potrzebujesz ranged armoura, zaś na sarkę magic. Jeśli jesteś zainteresowany to podeślę ci kilka vidów z których sam korzystałem jak chciałem się wybrać solo
Jeśli jednak się zdecydujesz na team to będzie ci dużo łatwiej zarobić. Na forum spokojnie znajdziesz ludzi na bandosa itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum