Pytania - Bład z RuneScape3
Hiren - 2014-02-22, 13:43 Temat postu: Bład z RuneScape3 Witam, odrazu nie wiem czy pisze w dobrym dziale wiec gdyby co proszę o przeniesienie do konkretnego działu:)
Mam problem z uruchomieniem rs3 , gdy włączam grę wszystko pięknie ładnie ale kto przed zalogowanie sie do konta pojawia się okienko z wybraniem optymalnych ustawień , po naciśnięciu na komunikat gra sie wyłącza .. Nie mam pojęcia co to może być ,reinstalowałem już rs3 i jave, oczywiście wszystko odpalam na kliencie pobranym.
Dziękuję i pozdrawiam
Souler - 2014-02-22, 14:24
A spróbuj manualnie ustawić sobie grafikę, ten automatyczny system jest nieco zbugowany.
iOskar - 2014-02-22, 14:44
Hiren napisał/a: |
A spróbuj manualnie ustawić sobie grafikę, ten automatyczny system jest nieco zbugowany. |
Nie da się, po pierwszym wczytaniu RS'a gra wręcz każe ci automatycznie dostosować grafikę. Na słabszych komputerach niestety zacina się i gra się nie uruchamia, ale jest prosty trick jak można to ominąć.
Hiren, wystarczy, że w momencie ładowania, gdy na ekranie pojawi się napis Fetching updates 92%+ wciśnij dowolny klawisz na klawiaturze i przytrzymaj (np. sssssssssssssssssssssssssssssssss) i trzymaj do momentu, aż pojawi się ekran logowania Działa na 100%. Pozdrawiam i życzę miłej gry
|
|
|