Hiren
Nick: Hiren
Members: nie
Wysłany: 2014-02-22, 13:43 Bład z RuneScape3
Witam, odrazu nie wiem czy pisze w dobrym dziale wiec gdyby co proszę o przeniesienie do konkretnego działu:)
Mam problem z uruchomieniem rs3 , gdy włączam grę wszystko pięknie ładnie ale kto przed zalogowanie sie do konta pojawia się okienko z wybraniem optymalnych ustawień , po naciśnięciu na komunikat gra sie wyłącza .. Nie mam pojęcia co to może być ,reinstalowałem już rs3 i jave, oczywiście wszystko odpalam na kliencie pobranym.
Dziękuję i pozdrawiam
A spróbuj manualnie ustawić sobie grafikę, ten automatyczny system jest nieco zbugowany.
Nie da się, po pierwszym wczytaniu RS'a gra wręcz każe ci automatycznie dostosować grafikę. Na słabszych komputerach niestety zacina się i gra się nie uruchamia, ale jest prosty trick jak można to ominąć.
Hiren, wystarczy, że w momencie ładowania, gdy na ekranie pojawi się napis Fetching updates 92%+ wciśnij dowolny klawisz na klawiaturze i przytrzymaj (np. sssssssssssssssssssssssssssssssss) i trzymaj do momentu, aż pojawi się ekran logowania Działa na 100%. Pozdrawiam i życzę miłej gry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum