Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Rozmowa o wszystkim - Ankieta
Krz Ys3 - 2006-06-20, 10:18
Serafinx1 napisał/a:
piotrek403 napisał/a:
dark powiedz co zlego zrobil janas??? jeden mecz nie wyszedl i odrazu do dymisji poje*alo ci. nie glosuje
to co teraz powiesz hudini???? jeszcze tak bedzie ze wróca do polski bez bramki... bo janasowi sie zachciało jeleni na boisku...... to ma co chciał. moze sie pochwalic brakiem kompetencji i wogule wszystkiego.... te mistrzostwa to najgorsze co nas mogło spotkac... frajer jeden.... znajde go na ulicy
ty to jestes jednak głupi...widać że nie czytałeś opinii o Jeleniu..Jest on najlepszym graczem po Smolarku (no i czsami po borucu) Jelen odgrywal kluczową role na tych M?Michalinho - 2006-06-20, 11:13
krz ys3 napisał/a:
ty to jestes jednak głupi
ty uważaj bo zaraz warna dostaniesz
no ale jele? grał dobrzepiotrek403 - 2006-06-20, 11:59 jelen byl najlepszym graczem w polu z niemcami :\Thox Angel - 2006-06-20, 13:13
piotrek403 napisał/a:
jelen byl najlepszym graczem w polu z niemcami :\
nie
boruc Michalinho - 2006-06-20, 13:20
Thox Angel napisał/a:
piotrek403 napisał/a:
jelen byl najlepszym graczem w polu z niemcami :\
nie
boruc
ale boruc był na bramce...
i został oceniony w skali 1-10 na 9,5 Lord Hagen X - 2006-06-20, 13:43
krz ys3 napisał/a:
nom...ja jestem dumny z Janasa...nie dostali sie do meuropy a do mswiata tak...pytanie czemu?bo na meuropy Janaska nie bylo...Janas jet wporzo
omg pomyśl co najpierw napiszesz na Euro jest się dużo trudniej dostać niż na M?
Michalinho napisał/a:
Moim zdaniem, trener Janas prowadził reprezentacje Polski znakomicie. Kibice go pokochali. Ale zaraz po podaniu składu na M? znienawidzili go. Dlaczego ? Bo niewziął kluczowych graczy (Tomek Frankowski, Tomek Kłos, Jerzy Dudek) Co on myślał, że zawodnicy, którzy niegrali w eliminacjach będą gwiazdami na niemickich boiskach ?? Popełnił błąd i ten błąd może go kosztować utraty stanowiska trenera reprezentacji Polski. Takie moje zdanie.
lol Michał zadziwiasz mnie swoją mądrościąKrz Ys3 - 2006-06-20, 14:25 a ty znowu sie na mnie uwzioles?to juz nie jest ten sam hagen.....a inny powód to taki że przy Janasie po raz pierwszy w historii zremisowalismy z CHorwacja i po raz pierwszy w historii z nią wygraliśmy piotrek403 - 2006-06-20, 15:32
Michalinho napisał/a:
Moim zdaniem, trener Janas prowadził reprezentacje Polski znakomicie. Kibice go pokochali. Ale zaraz po podaniu składu na M? znienawidzili go. Dlaczego ? Bo niewziął kluczowych graczy (Tomek Frankowski, Tomek Kłos, Jerzy Dudek) Co on myślał, że zawodnicy, którzy niegrali w eliminacjach będą gwiazdami na niemickich boiskach ?? Popełnił błąd i ten błąd może go kosztować utraty stanowiska trenera reprezentacji Polski. Takie moje zdanie.
powiedz mi jeszcze raz po co mial b rac frankowskiego ktory gola nie strzeli od pol roku, dudka ktory zagral 5 meczy w sezonie a z klosem to nie wimeMichalinho - 2006-06-20, 16:06
Lord Hagen X napisał/a:
lol Michał zadziwiasz mnie swoją mądrością
dzięki
piotrek403 napisał/a:
powiedz mi jeszcze raz po co mial b rac frankowskiego ktory gola nie strzeli od pol roku, dudka ktory zagral 5 meczy w sezonie a z klosem to nie wime
franek nie strzelił bo niegrał w klubie bo go oszukali...
dudek i tak jest lepszy od reiny więc niewiem
a kłos to jeden z lepszych obro?ców polskiKuba510 - 2006-06-20, 18:28 Ja nas w finale nie widze a Janas jest spoko nie glosowalem bo nie zgadzam sie z "ideą" ankietyMichalinho - 2006-06-20, 18:43
Kuba510 napisał/a:
a Janas jest spoko
tylko niewiadomo czemu boi sie mediów :Dpiotrek403 - 2006-06-20, 19:38
Kuba510 napisał/a:
Ja nas w finale nie widze
lol przeciez polska odpadla juz :\Thox Angel - 2006-06-21, 06:26
Michalinho napisał/a:
tylko niewiadomo czemu boi sie mediów :D
on mysli ze rozkminia jego taktyke a boi sie zapewne bo gryza Krz Ys3 - 2006-06-21, 08:46 Z kostaryka nie zagralismy az tak dobrze...to juz bylo lepiej z Niemcami Red Tron - 2006-06-21, 11:51 Ale przynajmniej z M? wrócimy z 2 golami, a nie bez żadnego.
9 osób (na razie) na forum chce, żeby Janas odszedł a pewnie i tak połowa tych osób zagłosowała na "tak" tylko dlatego, że nie było opcji "Nie" a chcieli zagłosować.
offtop do Michalinho: jesli za coś w stylu "ty to głupi jesteś" chcesz warny dawać to zobacz temat "gdy nie widac juz horyzontu 2" czy cos w tym stylu i popatrz na slownictwo pewnego redaktora...