A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
Combat: 71
Profesja: Wojownik
Nick: Red Tron
Members: nie
Wysłany: 2006-06-19, 20:49
piotrek musze się z Toba zgodzic, Janas przygotowywał naszą reprezentację tak dobrze, jak umiał, wszyscy wiemy, że Janas to nie Górski i nie udałoby mu się to, co jemu, ale mimo wszystko próbował.
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
to ja was oswiece po meczy z kostaryka poda sie do demisji
ja cie wejdzcie nie raz na interia Sport a nie cieniujecie 24/h w runescape i oczywiscie na forum spamujecie
Combat: 68
Profesja: Wojownik
Nick: Serafinx1
Members: nie
Wiek: 37 Dołączył: 19 Maj 2006 Posty: 91 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-06-20, 09:24
piotrek403 napisał/a:
dark powiedz co zlego zrobil janas??? jeden mecz nie wyszedl i odrazu do dymisji poje*alo ci. nie glosuje
to co teraz powiesz hudini???? jeszcze tak bedzie ze wróca do polski bez bramki... bo janasowi sie zachciało jeleni na boisku...... to ma co chciał. moze sie pochwalic brakiem kompetencji i wogule wszystkiego.... te mistrzostwa to najgorsze co nas mogło spotkac... frajer jeden.... znajde go na ulicy
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-06-20, 09:31
Moim zdaniem, trener Janas prowadził reprezentacje Polski znakomicie. Kibice go pokochali. Ale zaraz po podaniu składu na M? znienawidzili go. Dlaczego ? Bo niewziął kluczowych graczy (Tomek Frankowski, Tomek Kłos, Jerzy Dudek) Co on myślał, że zawodnicy, którzy niegrali w eliminacjach będą gwiazdami na niemickich boiskach ?? Popełnił błąd i ten błąd może go kosztować utraty stanowiska trenera reprezentacji Polski. Takie moje zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum