To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pomoc: Quest'y - Problem z questem

Andrzej1345 - 2008-06-05, 18:06

do tematu moze zle porozmawiales rozmawiaj na wszystke MOŻLIWE teksty

i powinien byc film

Nikobelic - 2008-06-05, 19:07

ale po co ma rozmawiać z cadava berries :?: :roll: :?:
to są jagody :roll:

nakręć to będzie

Andrzej1345 - 2008-06-06, 18:53

to daj aptekatce czy alchemikowi niewiem i rozmawiaj z julia

[ Dodano: 2008-06-06, 19:55 ]
zrobilem ten quest i niemoge dac clipa

Axel King - 2008-06-08, 18:40

zrobiłem questa po prostu musiałem jeszcze raz znaleźć jagody i zrobić mixture dać juli no i hapy end. Ale mam gorszy problem robie se questa dragon slayer no i miałem już wziąć drugą część mapki ale te głupie magiczne drzwi nie chcą mnie przepuścić a mam wszystkie potrzebne rzeczy (mówie o drzwiach w drawen mine po zejściu drabiną takie prostokątne pomieszczenie) :shock:

[ Dodano: 2008-06-08, 19:41 ]
pomocy :razz:

Nikobelic - 2008-06-08, 18:43

najpierw idż i pogadaj z tym guild masterem o wszystkich częściach (melzar telzar itd.)
potem do tej wyroczni na górze (tej lekko walniętnej, pomalowanej babki) i wtedy każdą rzeczą use na drzwi

Axel King - 2008-06-08, 20:03

aha use na drzwi no widzisz a na portalu pogromcy ciemności w questach jakoś to nie było
napisane

Nikobelic - 2008-06-08, 20:07

na żadnej stronce nie ma że trzeba pogadać z guild masterem... dlatego robiłem tego questa 5h :mrgreen:
Skicek - 2008-06-09, 13:05

Axel King napisał/a:
aha use na drzwi no widzisz a na portalu pogromcy ciemności w questach jakoś to nie było
napisane

specjalnie dla tego zdania przeczytalem najstarszy opis na naszym portalu bo jako jedyny zostal od poczatku starej strony bo wszystkie inne byly na nowo napisane juz.

i jest tam wyraznie napisane by uzyc tych przedmiotow na drzwi.

Wystarczy czytac ze zrozumieniem czastem samemu troche pomyslec a questa sie przejdzie bardzo szybko

Felis - 2008-06-09, 13:59

A przepraszam, że tak zapytam, ale czy ktoś nie mógłby dorobić do niego screenów? Teraz rozumiem, że jak taki stary, to nikt nie chce zmieniać, ale dorobić zdjęcia by się przydało. Sama prawie tego nie rozumiem i zrobić nie umiem, chociażby bez mapek...
Skicek - 2008-06-09, 16:11

pewnie za tydzien dojdzie nowych artykulow poniewaz konczy sie rok szkolny i wszyscy beda juz wolni. Do tego mozliwe ze nasz drugi admin odzyska net i bedzie mogl tez sie zajac czyms.