Ludzie ppppppppooooooooommmmoooccccyyyyyyyyy robiłem sobie questa Romeo and Juliet i korzystałem z rozwiąza? questów na stronie http://www.runescape.pc.pl/ doszłem do tego momentu kiedy Julia miała sztachnąć te cavanda poition i miała dednąć ale ona nie chce tego wypić.PLZ help
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-05-28, 14:11
1 sprawdz czy to napewno to
2 sprawdz czy to napewno julia
3 kliknij se w menu questów tego questa i tam ci bedzie pisało co juz zrobiles a co nie moze cos pominąłeś
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-28, 15:13
A co robisz? Klikasz use na potion i na nią? Jak tak zrobiłeś to źle. jeśli postępowałeś zgodnie z wskazówkami powinieneś z nią pogadać i będzie film ;]
lol muszę mieć 32 quest points aby zarąbać tego smoka i ubrać rune platebody oraz green dragon hide set nawet już kupiłem te rzeczy ale niemoge ich włożyć.
[ Dodano: 2008-05-29, 15:31 ]
Plz proszę o podanie miejsc w których można znaleźć ubrania tylko nie dla membów.Szukam wszystkiego a od graczy dowiedziałem się że na hallowen czy na jakieś święta można gdzieś znaleźć ubrania ale niewiem gdzie. Prosze o pomoc
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-29, 14:34
No tak. Czasem na święta ( Wielkanoc, i jakieś 2) Jagex daje eventy i czasem można z niego mieć jakieś nowe ubranie i tylko wtedy można je zdobyć :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum