Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Pojedynki oraz wojny - Forces of Poland vs Rycerze Apokalipsy
iOskar - 2011-11-08, 21:08 Pewnie. Wiadomo że jest inaczej jak się ma memba, bo cóż za problem pójść na bandka czy takie chaos dwarfy. Wiadomo że w końcu coś dropnie a jak dropnie to masz kasę na wszystko i strata takiej 150k runki to nie problem. Gorzej jak np. w klanie dużo osób nie ma p2p. Wtedy to 150k to już dużo kasy. Ja np. nie mam p2p (nauka ) i kupuję tylko na wakacje. Na szczęście zaoszczędziłem 20m także na te runki mam ale gorzej z innymi. Może napiszcie jakieś oficjalne zaproszenie do nas(jeśli już tego nie zrobiliście) na tego wilda i zobaczymy ilu przyjdzie Onitamec - 2011-11-08, 21:44 Hmm wydaje mi się, że to nie leży w naszym interesie. My i tak będziemy solo się bić z każdym, tak więc jedynie na co mogę was zaprosić to na pojedynek Nie bądźcie tacy oszczędni z tymi setami, zabawa to zabawa, a wydaje mi się, że tego właśnie potrzebujecie. Poza tym nie ma nic lepszego niż trening z najlepszymi