Wysłany: 2006-06-07, 13:44 [RIP] The Old Nite [*][*][*]
A few days ago I recieved news from a dear friend that The Old Nite has passed away. For several months now The Old Nite has been battling cancer and as of two weeks ago he has passed on. The Old Nite was a wonderful man and a great RuneScape player, having maxed his character's Skill Total. Being the second player to ever accomplish this in RuneScape history. He would always help you out in game any way that his character's levels would allow.
He was a great person who would take time out of his busy schedule to talk to you over Private message. If you were fortunate enough to have him added to your Friend's list. The times that I talked with Nite were great times and they will surely be missed. I'm just glad to know that he is in a better place and I wish his family all the best though this difficult time. My thoughts and prayers go out to them.
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2006-06-08, 14:07
o matko ale z was...
1. Czemu panuje tu atmosfera żałoby przecież nawet nie znaliście tej osoby
2. Skąd wiecie że to nie może być kłamstwo, może kit wciśnięty przez bliskich a on sam nie ma czasu na gre
3. Do tej pory nie wiedziałem że zależy wam na pozycji w grze. Myślałem że gra się dla ZABAWY
lol ja tez nie znalem np Jan Pawla 2 a jakos swieczki zapalilem.
klamstwem to nie jest bo kazdy zagraniczny portal pisze o tym. Gra sie dla zabawy ale jak sie jest nalepszym jest lepsza zabawa.
on umarł na serio?jeśłi tak to wspułczucie bo raz go spotkałem poprosiłem o kase,dał mi 50k i rune axe i powiedzial cos takiego''in future you heve got graeat acount in rs,play this game forever.I no heve pk-wild,so bye'' czy jakos tak.To byl spoko gosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum