paru kupli postanowiło założyć swój własny klan, wysoko cenią sobie prayer a nie mogą chodzić na bone yard bo szkielety ich atakują w związku z czym poprosili mnie o pomoc, Skicek mógłbyś raz zrobić wyjątek i pozwolić mi na bycie w 2 klanach jednocześnie??u mnie pc będzie zawsze na pierwszym miejscu a im będę pomagał tylko jak będą wychodzili na bone, nie będę chyba nawet klanowiczem tylko czymś w rodzaju ochroniarza przed kościakami
Ogólne zasady Klanu
1. Klanowicz może należeć tylko do jednego klanu. Jeśli posiada więcej kont, także innym kontem nie może być w innym klanie.
2. Klanowicze muszą bronić honoru klanu.
3. Lamerstwo i upokarzanie klanu grozi usunięciem.
4. Nie obrażamy innych, pomagamy słabszym.
5. Członkowie klanu zobowiązani są do zarejestrowania się na forum i aktywnego uczestnictwa w toczących się tam dyskusjach.
6. Jakiekolwiek dłuższe wyjazdy (powyżej 5 dni) trzeba zgłaszać do szefa lub rządu PC.
7. Osoba która została wyrzucona z klanu, nie może już do niego powrócić (nieobowiązuje to osoby która sama odeszła, lecz może tylko 2 razy odejść)
[ Dodano: 2006-06-17, 11:57 ]
ale to są zasady klanu nie wiem jak jest w przypadku akademii..
ale ten ich klan to chyba tylko z nazwy bo nie mają strony i ich najwyższy lvl (jak się do nich nie dołączę) to 30 combat:P:P a poza tym mówiłem że ja tam będę tylko do ochrony przed szkieletami na bone y
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-06-17, 12:07
słuchaj... niewiem o co wogóle sie pytasz...
możesz sobie chodzić z nimi jako z kumplami... my niezabraniamy chodzić na wildy..
tylko żebyś niebył członkiem ich klanu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum