Combat: 94
Profesja: Wojownik
Nick: Testudos
Members: tak
Wiek: 34 Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 41 Skąd: 100% ARKA GDYNIA
Wysłany: 2006-02-24, 18:18
ejj to po co pisza ze mnie za kase chca zabic niech troche pomysla zanim cos napisza bo takie cos wkurza jak nie chca to nie musza walczyc ale nastepnym razem niech nie pisza takich bzdur jak wiedzaj ze i tak przegraja
i kto to muwi jakis testudos nick z marsa i wez sie zastanuw glombie ja radek i chyba devilek albo devilek nie niewiem mamy 70+ ja 74 radek 72 a devilek nie wiem i zasady sa takie ful monk bron z runu str potiony praer walka na smierc ****.
Combat: 94
Profesja: Wojownik
Nick: Testudos
Members: tak
Wiek: 34 Dołączył: 24 Lut 2006 Posty: 41 Skąd: 100% ARKA GDYNIA
Wysłany: 2006-02-24, 19:19
i kto tu kogo wyzywa i kto ma marsjajska nazwe raczej twoja wydaje sie jakby z kambodzy
ok tylko kiedy i nie wszyscy naraz tylko moge z wami sie bic po koleji bo 3 na 1 to nie bedzie zbyt fajne
a tera sie thurzy jak nas wyzwales na walko to prosze bardzo ale w pierwszym poscie gdzie powinienes wpisac zasady nie napisales ze pokolei a tak to ja radek devilek zaatakjemy odrazu i odrazu ci muwie **** ze w pierwszym poscie sie pisze zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
testudos jesli tak kozaczysz to wyzywam cie na pojedynek chocby i na duelu jesli chcesz i wtedy zobaczysz jak to jest jak cie ktos miazdzy w podloge i nie chowaj sie za kolegami bo ich tez nam i oni mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum