Wszystkie prace robione są w PS niektóre są stare a niektóre wmiare nowe.
Witam ponownie.
Zamieszcze tu swoją grafike którą robie ja sam i robiłem. Oznajmiam również, że nie robie grafiki na zlecenie z powodu braku czasu i innych których nie podam.
T?O NA SYGNATURKI:
LOGO:
MOJE PRACE:
TU KA?DY SZCZEGÓ? JEST ROBIONY PRZEZEMNIE NAJMNIEJSZA KROPKA NIC NIEMA WKLEJANEGO,KOPIOWANEGO(karzda kreska jest robiona przezemnie planety wszystko):
Wszystkie prace które tu zamieściłem są robione przezemnie jeszcze za czasu Polish Fan site coś tam... można je znaleść na forum
www.sagus.fora.pl naprawde stare forum i zobaczycie po datach kiedy zamieszczałem te prace
Te paintowe obrazki robiłem sam Pixel sigy także robiłem sam! i te co w tym temacie też ja.
Jak możecie podajcie mi linki do moich prac które są zamieszczone na runehq i tip.
Robiłem pare dla innych osób i loga też robiłem więc pare prac może widzieliście na innych strona a także są to większości już stare prace zamieszczałem je na tylu forach...
Ale gwarantuje, że wszystkie są moimi pracami.
Wszystko robie w Adobe PhotoShop od 7 do 9. tak sam pixelsigy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum