Od razu ostrzegam. Jeżeli ja prowadze wild i jakakolwiek osoba odeziwe się bez sensu za 30 lvl wild dostaje darmowy lot do lumbrigde. Wystarczy 1 słowo i i death. Denerwuje mnie już ta cała sytuacja tak nie może być, żadnego gadania. Piszę to teraz przy wszystkich żeby nie było potem płakania że bezpodstawnie zabiłem gadającego człowieka.
wiecie co jest taki clan penknienta tarcza czy cos w ttym stylu i chcialbym ihc zniszczyc na wildzie z powodu ze urzywaja skrut ich nazwy clanu to pc . Nich clan ma 7 czlonków i mam nadieje ze my terz wyslemy 7 czlonkuw
ja twrz ide co wy na to
kogut nierozumiem co napisales napisz moze to jeszcze raz i chodzilo ci zeby poszlo 7 gosciuw z kalnu na wild i zeby rozwalic tamtych 7 a razem z naszymi gosciami ty bys poszedl oto ci chodzilo i jeszcze chcesz zniszczyc ich nazwe z peknientej tarczy na pekniety kaln
chodzi mi o to zeby rozwalic klan penknienta tarcz.
I chce aby poszlo ze mną 7 osub z klanu kapujecie .Pewno bendziecie sie pytac dlaczego 7
osub ma iść ze mna na wild.A to dlatego że tamten klan ma 7osub.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum