dobra obejzalem filmik do konca. stwierdzam modom i adminom sie nudzilo i zrobili sobie eventa. tak jak to sie robi w innych grach typu mu online kalonline wow itd
LOOOOOOOOOOOOOL jaki chaos!! nie ma możliwości raczej żeby to był haker no bo przecież równie dobrzze mógł zrobić żeby każdego można było walnąć, a tututaj czasami jakiegoś gościa sie udało
Kiedy jeszcze śledziłem poczynania polskich crackerow i bylem w ich szerokich kręgach pojawił sie projekt skoku na server hattricka a potem runescape.Ujawnie wam kilka szczegółów.Po pierwsze to, że pisze , że server znajduje się w amsterdamie czy też na Grendlandii;p to bujda,Wszystkie servery znajdują się w stanach zjednoczonych po 4 na jednym komputerze i dalej..dane każdej postaci zapisane są na 4 serverach. na jednym , na którym jesteś wlasnie zalogowany i na 3 innych.Twoje dane z servera na server przelewają sie co 15 minut.Twoja postać to skomplikowany logarytm którego znaki są sprawdzane co pół godziny.Teoretycznie mozliwe jest zmienienie skilli postaci ale potrzebowałbym do tego około 30 osób , które siedzą w temacie.Chodzą pogłoski ,że "Lite" formuje taką grupę.Czas pzrewidziany na skok do 15 minut.Jednakże chciałbym podkreślić , ze nie jestem absolutnie w żaden sposób związany z żadną obecnie działającą grupą ...
chyba raczej mogli mnie atakować... przeciez tam stado goniło jakiegoś typka
ser babiak napisał/a:
że server znajduje się w amsterdamie czy też na Grendlandii;p to bujda
a z tymi serverami, po co mieli by robić servery z amsterdamu w amsterdamie?? oni to robią dla ludzi z amsterdamu żeby mieli "swoje" servery, może polskie zrobią kiedyś
pierwszy blad nie w statan zjecnocznonych tylko w angli. Jagex to firma wielkiej brytani. Co serverow to raczej wszystkie sa w jednym pomieszczeniu i tylko nazwane tak by zjednaczac ludzi z tanych okregow. taki skomplikowany algorytm to nie jest. Co do konca to nie sadze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum