A więc tak..najpierw radził bym Ci wykonać stosunkowo prostego questa lost city dzieki . któremu bedziesh mógł uzywac dragon longa.Proponowałbym Ci poćwiczyć wszystkie membersoskie umiejetnosci do 30 lvlu tak jak ja to zrobilem(oprocz herblore:P) Slayer pozwoli Ci zwiekszac atrakcyjność dropow..gosc w podziemiach kolo varrock , kolo goblinow daje ci potwory ktore masz zabijać i jedziesh Agility mzoesh trenowac na agility arena.Fletching to chyab najprostsza do trenowania umiejetnsoc only for member...wsytarczy noż i drzewo...stoish i dłubiesh co tam jeszcze..hmm thieving polega na tym ze okradash ziomkow , mozesh ich zlukac gdy klikniesh na mapce umiejetnsoci na thieving.Herlore do sadzenie roślinek Ja na pcozątku siedzialem na green dragonach ktore znajdziesh na 19 lvlu wilda ( uwazaj na magow z tele blockiem ) ich skora jest warta 1k a bonesy ktore wyrzucaja okolo 2 k.Ciekawa perspektywa to fire gianty , łupaj je dopoki Ci nie wywalą dragon med helma , mi wywalili za bodajże 118 killem potwora.Bądz cierpliwy.Fajną bronią jest whip na ktorego nie trzeba miec questa kosztuje cos kolo 2 mln ale jak napie.... Jak coś to putaj na priv mam chat on. POZDRO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum