Pewnie, jak bedziesz klikał cały czas w te same miejsca to się skapują, pozatym to się nadaje do czynności które nie wymagają chodzenia, bo rs jest z załorzenia krzywy
ja kiedys mialem ghost mouse ,klikalo sie jakis przycisk zeby najpierw zapisac ta czynnosc np smazenie lobsow wraca do banku i tak dalej ale sie nie udalo
sam troche popróbowałem ( chiałem zaprogramować robienie airów ) ale takie programy nadaja się tylko do zakopywania kości lub wyżucania przedmiotów. a mapka rusza się co jakieć 30 sekund
HMM ja powiem tak myśle, że jest możliwe wykonanie programu wspomagającego mimo trudności ale gra straciłaby na atrakcjności bo za miesiąc widziałbyś same 126 combaty :)POzatym ryzyko jest spore i ja na swoje barki bym go brać nie chciał
pawlos10reaktyw
Combat: 92
Profesja: Wojownik
Nick: Pawlos10
Members: tak
Jest program który klika na pixele konkretnego koloru, wystarczy ustawić go w odludnym miejscu przy jakiś potworach i zaznaczyc kolor i ten bedzie walczył, a jagex odrazu to wykryje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum