kotek skubany w dupe jego mac!!!!!!!!! jakis gosc podal sie ze pracuje w JAGEX i ze da mi 1 milion i ze mu musze dac moje haslo ale ja mu nie wierzylem wiec podaml mi kilka osub kturym dal i ja sie pytalem tych osub i rzeczywiscie im dal a jak mu podalem(wiem z eto byl najgorszy blad w moim rzyciu) to pisze mi ze zle haslo lub login!!!!!!! mozecie cos na to poradziec plis!!!!!! mozna jakos odzyskac haslo jezeli spotkacie goscia o nicku Ptasiu5 albo Ptasiu 5 to powiedzcie mu czybi mi nie oddal haslo!!!!!! odpowiedzcie plis
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2006-07-23, 22:16
co do gienka to NC, mala porada naucz sie czytac regulaminy i takie tam...
co do doriansa to moze nie rozumiesz co mam na mysli pod pojeciem kuba1122. chodzi mi o to ze on poprostu nie umial rozumiec skrotow co oznacza LOL itd i to go wkurzalo bo myslal ze to obrazliwe albo cos albo nie wiem co go w tym wkurzalo i sie nie dowiem.
a gienek jest pokroju ludzi nie czytajacych regulaminy i takie tam
o to ich blad ja nikomu hasla nie dalem nawet mojej siostrze.....tylko ja je znam i nikt inny i watpie zeby ktos je odgadl bo jest zmyslone i ma 15+i sa w tym litery i cyfry
co do doriansa to moze nie rozumiesz co mam na mysli pod pojeciem kuba1122. chodzi mi o to ze on poprostu nie umial rozumiec skrotow co oznacza LOL itd i to go wkurzalo bo myslal ze to obrazliwe albo cos albo nie wiem co go w tym wkurzalo i sie nie dowiem.
co do tego to wiem co znaja skroty wiec nie wiem czemu mnie do niego porownales
a co do tematu Kolesie nie nauczycie sie w koncu ze nikomu sie nie daje hasla
Ja wlasnej matce bym nie dal a wy dajecie jakims ziomom ktorcyh anwet nie znacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum