Wysłany: 2006-02-26, 01:23 w temacie wszystko opisalem:P
czy slowo schakowany nie wiem jak to sie pishe to jest uzycie jakiegos programu lub czegos takiego??
oo i jeszcze 1 nie mylic slowa schakowany z tym ze podash komus haslo a on cie okradnie bo to jest normalne zachowanie oszustow:P
Zależy z której strony patrzyć na hacking bo hakowanie moze byc pzez wlamanie ci sie na kompa a nie pzez to ze ktoś zgadnie fartem twoje haslo a i jeszcze cos hasla powyzej 18 liter nieda sie zhakowac z tego co wiem.
jaki znowu pajaczek pajaczek jest od tworzenia stron a nie od hackowania jedynie ze jakis inny. no to on hackuje tylko 16 ale jest miliardy innych programow pozatym ktos kto zrobil taki program moze go zmodyfikowac zeby wiecej odgadywal liter
ej prosze was o pomoc!!! jest osoba ktura kradnie konta polakom muwi ze ma program do robienia kasy i to jakis pic potem koles zna twoje haslo niechodzi mi o moje konto chodzi mi o mojego brata starał sie o wasze przyjeci mniał on 80lvl bardzo sie starał o przyjecie do pogromcuw ciemnosci a ten frajer mi i jemu shakował konto koles ma nik na kturym kradnie 00polak00 jerzeli niepomorzecie zrobie wjazd kolesiowi na chate nasze niki to yess44 i lewylewusek muj brat byl najlepszy ze szkoly i z miasta gorzowa wlkp chciał jurz wykupywac membersa i dolonczyc do pogromcuw i prosimy was o pomoc numer gg 7536431 i 3050760
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum