Wiem ze mnie nie znacie ale mam prosbe czy moglibyscie zabic mi714 na wildzie przez niego klan zakon gryfow sie rozpda sam jestem w tym klanie on ma 80 cmb podajcie cene
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
03.05.2007r. godz. 22:26 -- I orgazm Kuby
20.07.07r. godz 19:41 -- II orgazm Kuby
paranor4 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-11, 14:01
A wiec tak przez niego rozpadl sie klan gryfy zniszczenia bo czlonkowie odchodzili przez niego, gryf polnocy tez przez niego te same powody, a zakon gryfow tez zaczyna bo juz odchodza ludzie np. piotrek 1456. Nikt go nie lubi bo zawsze uchodzi bez karnie, i on sie czuje bezkarny.
Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.
Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach
paranor4 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-11, 14:55
Rada go wlasnie broni nie traktuje klanowiczy tak samo. On wszystkich wyzywa i mu nic nie robial. A ja raz cos zrobilem to juz mi grozili szkoda ze nie mam cmb 60 bo bym napisal do was podanie do akademii
no ba widocznie chca rozwiazac klan ze tak robia... my conajwzyjem mozemy go zabic przez przypadek na wildzie jak pojawi sie a my nie zdazymy sie zatrzymac
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-11, 17:41
Z twojego ostatniego zdania wynika że zachodzi tu niezdrowa rywalizacja o poparcie rady klanu.
Poza tym, wszystko sie da rozwiązać dyplomatyczną stroną. Napiszcie podanie, czy coś, o tym użytkowniku mi, mu, ma czy jak mu tam i czekajcie na wyniki.
Ja z nim nie rywalizuje o poparcie rady nie jestem taki jak on ale nawet gdybym chcial z nim rywalizowac to dwaj czlonkowie rady sa moimi przyjaciolmi. Znam ich od dziecka. A ja nie chce z nim rywalizowac. Tylko poprostu przez niego sie rozpadly klany
Przepraszam jak tak to odebrales .Ale ja go nie chce zabic zato ze mi przeszkadza ale za moich kolegow co odeszli przez niego i tylko i wylacznie za nich nie dla wlasnej statyswakcji
aaaaaaa Paranor on od nas odszedłto nieprawda że mi714 cokolwiek robi niechcemy zako?czyć działalności a piotrek odszedł bo jego przyjaciel klan własny założył paranor już niejest członkem zakonu gryfów i tak niespełniał naszych wymagan prosze niebieżcie tego do siebie i niech niebedzie miało to wpływu na sojusz pomiedzy naszymi klanami u nas jest całkiem ok, gryfy zniszczenia sie nierozpadły tylko zmieniliśmy forum na lepże i zmieniliśmy nieco biedną nazwe paranor dobże o tym wiedział ale chce nas zniszczyćz niewiadomo jakiego powodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum